orenzadol Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jak dać komuś działke??? Zrobilem tak Siekierka (LPM i PPM) I po rogach wciskałem pls help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Łap: http://www.mpcforum.pl/topic/312779-vtutstawianie-cuboida-pluginem-worldguard/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orenzadol Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kurcze właśnie nie ogarniam jak tą siekierką ustawic :/ tak to umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Musisz mieć drewnianą siekierę i zaznaczasz 1 punkt i drugi po przekątnej, dalej robisz tak jak w tucie który dałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orenzadol Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Albo ja jestem Dałn albo nie wiem... Nie potrafie :/// Może podam ci Ip serva o pomozesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orenzadol Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 siec hamachi:minezul Haslo:123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orenzadol Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Dam komuś OP jak ktos Mi Pomoze ID sieci:minezul Haslo:123 //Nie pisz posta pod postem, używaj edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kłik Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie nabijaj postów! Używaj opcji "Edytuj" Jak smerfastycznie. Daj mi to, co mi się należy. "Wiarę w Boga powinno tracić się tak jak pierwsze zęby". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jezu wszystko tobie ładnie opisałem na serwerze, nie wiem w czym jeszcze problem... @up HAHAHA i kto tu nabija posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orenzadol Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 działa łap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi