groovy57 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam, może by uruchomić na forum w dziale mmorpg nowy dział z grą forsaken world. Jest to super gra w którą gram dopiero 1 dzień, jeżeli w nią graliście proszę o wypowiedż. Grę można ściągnąć przez steama. strona gry http://fw.perfectworld.com/interstitial Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
-Vasto- Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ta na pewno zwłaszcza że ma jakiś 2-3 zwolenników na forum a 99 % osób o niej nie słyszało Odnośnik do komentarza
Osama Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Aha, grałeś w nią tylko 1 dzień i już mówisz, że super? Ja pierdolę. BesieK 1 Odnośnik do komentarza
PROSHOTER1994 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Gra była spoko zanim dzieciarnia nie rozwalała instancji np w cyrku +Dużo instancji fajny świat +Fajne wierzchowce oraz pety +Dobra grafika +Dużo polaków +Fajny motyw z wyspą na którą można wejść 3 razy dziennie i łapać pety później je krzyżować i ulepszać umiejętności oraz kupować lub dropi skille z bossa na tej wyspie. Grałem szkoda że dzieciaki zasyfili grę bo naprawdę była by spoko A co do dodania działu forsaken to za mało osób z mpc forum Odnośnik do komentarza
Yagami Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Z tego co wiem, ta gra to dno Odnośnik do komentarza
rmx Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Polecam gre fajnie bvy bylo jakby ktos zrobic dzial Forsaken World bo nie ma na forum zrezta i tak lepiej jak jest dzial zawsze jacys ludzie dolacza a jakby cos komus jakiemus moderatorowi sie nei spodobalo to mze usunac cos szkodzi storzyc taki dzial? Gra naprawde super! piszcie pw jak ktos gra Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi