Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie chciałbym się was poradzić jakich hack'ów najlepiej używać i jakie opcje w nich włączać. Jak wy ustawiacie swoje boty czy tam hacki i czy dostajecie przy tym komunikat ze wam go wykryło albo bana?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

w tematach z botami czy trainerami masz najczęściej napisane, które opcje są A/B (auto ban), DC

nie pytaj jakie opcje w nich włączać bo włączasz te, które są ci potrzebne

a haków używasz takich jakie są tobie potrzebne

jyh.jpg
Pomocnik
Opublikowano

to jest bardziej pytanie wiec masz temat specjalny do tego po co kolejny temat zakladac... Ale jak juz go zalozyles to wedlug mnie najlepiej uzywac kami vac + 7 miss godmode

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

@UP

Gdy używasz kami, to Vac nie jest Ci potrzebny. ;P

@TOPIC

Polecam spearmana/battle maga na latających mobach ustawić. Jak będzie można grać to dam Ci screeny z configiem pod taką postać. :) W 2 godziny wbiłem 52 Battle Magiem.

Korzystam z konta brata. Moje własne konto, z którego narazie nie korzystam: Karasu

Pomocnik
Opublikowano (edytowane)

@serek

Gdy używasz kami, to Vac nie jest Ci potrzebny. ;P

>.<.... Kami vac to jest pelna nazwa kami.. ale nie mam zamiaru z toba debatowac o tym.. Bo jak nie vacem to czym wedlug ciebie niby kami jest -.-?

Edytowane przez rTi

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D