mat06 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam! Dziś po 3 miesięcznej przerwie w graniu w WRa chciałem sobie troche pociupać.Włączam grę,wpisuje login,hasło a tu wyskakuje mi:"Your account has been blocked" Co jest?Dlaczego zablokowali mi konto?Nie grałem 3 miesiące! W jaki sposób mogę dowiedzieć się jaki jest powód zablokowania mojego konta,mogę się od tego jakoś odwołać??Rozumiem że nie jest to jeszcze ban,tylko zablokowanie konta,tak? Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez mat06 //nie umieszczamy gifow w sygnach Odnośnik do komentarza
Gnabry Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Na email powinna przyjść wiadomość z powodem bana, jak nie to napisz do nich ticketa. I tak to jest ban. pozdrawiam heniuś Odnośnik do komentarza
r3ddius Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Może ktoś znał twoje passy i hackował na twoim koncie? Zresztą zobacz na emailu jak mówił Siema Heniu <_< Zbieram + Moderatorze, zdejmij troszkę ostrzeżenia, wtedy nie wiedziałem co piszę... Odnośnik do komentarza
Remzoo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jeśli cheatowałeś na tym koncie to co się dziwisz... Wracam.. Odnośnik do komentarza
mat06 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) No właśnie o to chodzi,że nie mam nic na emailu Passów nikomu nie dawałem Co teraz?Wysłać ticketa? Jeśli tak,to proszę o jakiś wzór. Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez mat06 //nie umieszczamy gifow w sygnach Odnośnik do komentarza
mixer21 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No właśnie o to chodzi,że nie mam nic na emailu Passów nikomu nie dawałem Co teraz?Wysłać ticketa? Jeśli tak,to proszę o jakiś wzór. Tutaj masz bardzo fajny TuT który Ci pomorze http://www.mpcforum.pl/topic/214652-tut-pisanie-tickietow/ Moje TuT-y [MINI-TUT] Szybsze uruchomienie Warrocka z cheatem[PORADNIK] Spis błędów w WarrockuZbiór Wszystkich Przydatnych Tematów w dziale AvA Odnośnik do komentarza
mat06 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) OK,napisałem takiego emaila,może być ? : Hello. Today, after a three-month break in the game I wanted to log into the game, but it appeared the message: Your account has been blocked Can I find out what is the reason for blocking my account? Do you have any evidence the state to block an account? I think that my account has been unfairly blocked. Please, unlock my account as soon as possible. Yours: mateusz002 Jaką zakładkę mam wybrać?? Blocks,Bans & Suspentions? Jaki dać temat ticketa? Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez mat06 //nie umieszczamy gifow w sygnach Odnośnik do komentarza
mixer21 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) OK,napisałem takiego emaila,może być ? : Hello. Today, after a three-month break in the game I wanted to log into the game, but it appeared the message: Your account has been blocked Can I find out what is the reason for blocking my account? Do you have any evidence the state to block an account? I think that my account has been unfairly blocked. Please, unlock my account as soon as possible. Yours: mateusz002 Jaką zakładkę mam wybrać?? Blocks,Bans & Suspentions? Jaki dać temat ticketa? zakładkę wybierz block,bans & SUSPENTIONS po polsku brzmi to sensownie Dziś, po trzech-miesięczną przerwę w grze chciałem zalogować się do gry, ale pojawił się komunikat: Twoje konto zostało zablokowane Czy mogę się dowiedzieć co jest przyczyną zablokowania konta? Czy masz jakieś dowody stanie zablokować konto? Myślę, że moje konto zostało niesłusznie zablokowane. Proszę odblokować konto jak najszybciej. Pozdrawiam: mateusz002 Jako tytuł możesz dać My Acc has been blocked Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez mixer21 Moje TuT-y [MINI-TUT] Szybsze uruchomienie Warrocka z cheatem[PORADNIK] Spis błędów w WarrockuZbiór Wszystkich Przydatnych Tematów w dziale AvA Odnośnik do komentarza
mat06 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 OK,już wysłałem,mam nadzieję,że odblokują mi konto //nie umieszczamy gifow w sygnach Odnośnik do komentarza
oleszowy1 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 wysatrczy ze kiedyś hakowałeś a jesli masz konot na tym forum to stoprocent hakowales wiec sie nie dziw Odnośnik do komentarza
mat06 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Oleszowy,po co sie wypowiadasz jak temat uważam już za zamknięty?? A po 2,kup słownik. //nie umieszczamy gifow w sygnach Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi