Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Power Level Mpcforum

cap

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam przedstawiam wam Power Level v.1 Posiadający 4 funkcje przydatne podczas tzw. "powerLevelingu"

Fast flag

Fast ammo

Fast hp

Fast Rep

Download Power Leveler 4 Options

Scan:

/pl/analisis/81e43c6fa933485243d322b778f9d61d2c9e1f55c0d3daa10b6cb46153c6523d-1245506287

Do hacka został dodany No spread który aktywuje się w momencie strzału przez co nie od razu krzyczą na nas "Hacker"

Download Per Aim V1.1

Scan:

analisis/53adeba492b48fa423c1acf44b5901e59c0f8bbd0b6c82fe1ab68432da46c895-1245522724

Kolejna wersja posiadająca Fast All po wciśnięciu klawisza CRTL

Download Power Level V1.2

Scan:

analisis/8657fa5bd3e086816f24fad33aa928b29b946d9f05e8c15f49a794760e3a4f85-1245527911

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

jak dla mnie super - ja mam wykupiona premke - dzieki!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Specjalista
Opublikowano

Ta może jeszcze do tego antikick i opk ;]? Na razie tyle potem dodam premium bo na razie coś nie działa.

@up no i o to chodzi ja 10 lvl'i w 1 dzień wbiłem na tym , tylko px'y do expa i gold ;]

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Opublikowano

a miało być tak pięknie - wywala mi się warrock - loguje się - wchodzę do room-a - czekam na spawn i sruuuuuu warrock wywalił się

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Specjalista
Opublikowano

Poprawiłem hacka dodałem DL , teraz powinno nie wywalać. Dodałem jeszcze drugiego działającego w 100%.

JH

Opublikowano

haczek power leveling działa całkiem nieźle i takiego hacka szukałem ale mam wrażenie że deczko mi laguje

co do drugiego hacka to nawet nie mi się warrock nie załadował a wyświetlił się napis hack tool detectet !!

Specjalista
Opublikowano

Zmień nazwę , powinno zdezaktywować detecta a co do fast flaga zaraz poprawie

@edit poprawiłem , dodałem hotkeye do funkcji (podchodzisz do flagi,Ammo, Medic boxów i wciskasz LEWY CRTL)

JH

Specjalista
Opublikowano

Dziwne bo ja na nich cały dzionek jade ;]

JH

Opublikowano

wiecie sprzydała by się jeszcze opcja zapomnialem nazwy ale zeby nie czekac po kilu na respa to by mi sie sprzydało a nie umie tego znależc w żadnym hacku ;((

NIE HAKUJ NA POLAND

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...