Vebre Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) siemka, od niedawna gram w TF2 i mam do was parę pytań. 1. Słyszałem że jest możliwość robienia itemków. Możecie mi napisać o co tutaj chodzi jak się robi i co one dają? 2. Konto premium, widzałem że ludzie tutaj pytają się jak kupić konto premium lecz ja mam inne pytanko a mianowicie co ono daje itp(ogólnie +'y posiadania konta premium) 3. Słyszałem że jest możliwość dostania/wygrania itemków. Mógł by mi ktoś więcej o tym powiedzieć?(tzn. jak zdobyć itp) 4. Dostałem jakieś buty alladyna czy innego alibaby i nie mogę ich założyć...dlaczego? 5. Dostałem kupon zdobywczy czapki co on daje? 6. Dostałem skrzynkę Mann Co i nie mogę ją otworzyć...Chyba potrzebuje jakiegoś klucza.(Gdzie taki klucz zdobyć i o co chodzi z tymi skrzynkami) 7. Jak używać szarży? Za odp daje + lub - (oczywiście jak kto woli) PS: Jak możecie to cytujcie pytania i pod nimi odp. Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez Vebre "Więcej czytam niż pisze" x070x = 0 poczucia humoru. Sygna by Me Odnośnik do komentarza
DESTRAKSZYN. Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 1. Tak jest 2. Wbijanie na wszystkie serwery , więcej miejsc w plecaku 3,4,5 nie znam odp. ;( |ProUser| Odnośnik do komentarza
Vebre Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 1. Tak jest 2. Wbijanie na wszystkie serwery , więcej miejsc w plecaku 3,4,5 nie znam odp. ;( Ziomek wiem że się da robić itemki ale chodzi mi o to jak zrobić... Co one dają itp... "Więcej czytam niż pisze" x070x = 0 poczucia humoru. Sygna by Me Odnośnik do komentarza
SzokPL Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 siemka, od niedawna gram w TF2 i mam do was parę pytań. 1. Słyszałem że jest możliwość robienia itemków. Możecie mi napisać o co tutaj chodzi jak się robi i co one dają? 2. Konto premium, widzałem że ludzie tutaj pytają się jak kupić konto premium lecz ja mam inne pytanko a mianowicie co ono daje itp(ogólnie +'y posiadania konta premium) 3. Słyszałem że jest możliwość dostania/wygrania itemków. Mógł by mi ktoś więcej o tym powiedzieć?(tzn. jak zdobyć itp) 4. Dostałem jakieś buty alladyna czy innego alibaby i nie mogę ich założyć...dlaczego? 5. Dostałem kupon zdobywczy czapki co on daje? 6. Dostałem skrzynkę Mann Co i nie mogę ją otworzyć...Chyba potrzebuje jakiegoś klucza.(Gdzie taki klucz zdobyć i o co chodzi z tymi skrzynkami) 7. Jak używać szarży? Za odp daje + lub - (oczywiście jak kto woli) PS: Jak możecie to cytujcie pytania i pod nimi odp. 1. Robi sie je z różnych innych broni, w zakladce crafting. Możesz mieć np. lepszego shotguna który odrzuca wrogów... 2. Więcej miejsc w plecaczku, możesz wchodzić na serwy premium, możesz handlować itemami z innymi. 3. Itemy zdobywasz za Achievmenty (Osiągnięcia), i również wypadają one losowo, po prostu grasz sobie i nagle *BAH* wylatuje item 4. Zakladasz je w pewnej zakladca dokladnie to chyba "Edytuj ekwipunek" Wybierasz klase ktora mozesz zalozyc te smieszne butki i w ktoryms okienko zakladasz je 5. Nie mam pojęcia 6. Ze skrzynek wylatują przedmioty, klucz musisz kupić za prawdziwą kasę 7. PPM (Prawy przycisk myszy) Liczę na - ew. jak Ci sie nudzi to przy innych moim postach możesz walnąc więcej -- heh ;P Zbieram - Odnośnik do komentarza
gievito Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 1. Craftowanie metale i itemki można przerobić na lepsze itemki poszukaj w google spis craftingu 2. Wbijanie na serwery więcej planów do craftowania większy plecak, możeliwość wymiany z innymi graczami i można podarować komuś prezent 3. nie wiem :P 4. Zapewne dostałeś Malutki butki ali baby można je założyć w 2 slocie bronie u demo (demomana) 5. Jest to kupon czapki do innej gry o nazwie Rift 6. Skrzynka Mann Co. Można otworzyć ją kluczem Mann Co. którego można nabyć w sklepie Mann Co. skrzynki bodajże od 21-25 wypadają itemy strange czyli z ilością fragów. 7. Musisz posiadać tarczę dla Demomana z mieczem i nacisnąć PPM gdy miecz jest aktywny Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Pan Jabłko Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Wyjaśnione, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi