Skocz do zawartości

Początek z TF2

Vebre

Rekomendowane odpowiedzi

siemka, od niedawna gram w TF2 i mam do was parę pytań.

1. Słyszałem że jest możliwość robienia itemków. Możecie mi napisać o co tutaj chodzi jak się robi i co one dają?

2. Konto premium, widzałem że ludzie tutaj pytają się jak kupić konto premium lecz ja mam inne pytanko a mianowicie co ono daje itp(ogólnie +'y posiadania konta premium)

3. Słyszałem że jest możliwość dostania/wygrania itemków. Mógł by mi ktoś więcej o tym powiedzieć?(tzn. jak zdobyć itp)

4. Dostałem jakieś buty alladyna czy innego alibaby i nie mogę ich założyć...dlaczego?

5. Dostałem kupon zdobywczy czapki co on daje?

6. Dostałem skrzynkę Mann Co i nie mogę ją otworzyć...Chyba potrzebuje jakiegoś klucza.(Gdzie taki klucz zdobyć i o co chodzi z tymi skrzynkami)

7. Jak używać szarży?

Za odp daje + lub - (oczywiście jak kto woli)

PS: Jak możecie to cytujcie pytania i pod nimi odp.

Edytowane przez Vebre

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

1. Tak jest

2. Wbijanie na wszystkie serwery , więcej miejsc w plecaku

3,4,5 nie znam odp. ;(

Ziomek wiem że się da robić itemki ale chodzi mi o to jak zrobić... Co one dają itp...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

siemka, od niedawna gram w TF2 i mam do was parę pytań.

1. Słyszałem że jest możliwość robienia itemków. Możecie mi napisać o co tutaj chodzi jak się robi i co one dają?

2. Konto premium, widzałem że ludzie tutaj pytają się jak kupić konto premium lecz ja mam inne pytanko a mianowicie co ono daje itp(ogólnie +'y posiadania konta premium)

3. Słyszałem że jest możliwość dostania/wygrania itemków. Mógł by mi ktoś więcej o tym powiedzieć?(tzn. jak zdobyć itp)

4. Dostałem jakieś buty alladyna czy innego alibaby i nie mogę ich założyć...dlaczego?

5. Dostałem kupon zdobywczy czapki co on daje?

6. Dostałem skrzynkę Mann Co i nie mogę ją otworzyć...Chyba potrzebuje jakiegoś klucza.(Gdzie taki klucz zdobyć i o co chodzi z tymi skrzynkami)

7. Jak używać szarży?

Za odp daje + lub - (oczywiście jak kto woli)

PS: Jak możecie to cytujcie pytania i pod nimi odp.

1. Robi sie je z różnych innych broni, w zakladce crafting. Możesz mieć np. lepszego shotguna który odrzuca wrogów...

2. Więcej miejsc w plecaczku, możesz wchodzić na serwy premium, możesz handlować itemami z innymi.

3. Itemy zdobywasz za Achievmenty (Osiągnięcia), i również wypadają one losowo, po prostu grasz sobie i nagle *BAH* wylatuje item ;)

4. Zakladasz je w pewnej zakladca dokladnie to chyba "Edytuj ekwipunek" Wybierasz klase ktora mozesz zalozyc te smieszne butki i w ktoryms okienko zakladasz je

5. Nie mam pojęcia

6. Ze skrzynek wylatują przedmioty, klucz musisz kupić za prawdziwą kasę

7. PPM (Prawy przycisk myszy)

Liczę na - ;)

ew. jak Ci sie nudzi to przy innych moim postach możesz walnąc więcej -- heh ;P

Zbieram -

1. Craftowanie metale i itemki można przerobić na lepsze itemki poszukaj w google spis craftingu

2. Wbijanie na serwery więcej planów do craftowania większy plecak, możeliwość wymiany z innymi graczami i można podarować komuś prezent

3. nie wiem :P

4. Zapewne dostałeś Malutki butki ali baby można je założyć w 2 slocie bronie u demo (demomana)

5. Jest to kupon czapki do innej gry o nazwie Rift

6. Skrzynka Mann Co. Można otworzyć ją kluczem Mann Co. którego można nabyć w sklepie Mann Co. skrzynki bodajże od 21-25 wypadają itemy strange czyli z ilością fragów.

7. Musisz posiadać tarczę dla Demomana z mieczem i nacisnąć PPM gdy miecz jest aktywny

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Początek z TF2   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...