byczek01 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam. Chciałem się zapytać czy można wgrać skrypty z multi na single, chodzi mi szczególnie o jeden ,a mianowicie skrypt ten polegał na tym ,że miało się siekierkę w ręce i po naciśnięciu LPM zaznaczało się pierwszą pozycję ,a po naciśnięciu PPM drugą. Następnie wpisywało się komendę set i id surowca jakim się chciało wypełnić ścianę. Dziękuję z góry za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGamesMetin2 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 SinglePlayersCommands Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byczek01 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Wiem ,że coś takiego jest ale czy przez tego moda można wgrać inne skrypty np bukkit ale najbardziej mi zależy na ten co podałem w wypowiedzi niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil1232 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 W singleplayercommand jest to twoje "zaznaczanie siekierką" byczek01 1 Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem : Gadu-Gadu 284938 Skype Mistrzsz Steam Mistrzsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byczek01 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ok. Więc dziękuję za pomoc dla was lecą plusy ,a temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi