Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pliki Sf2010 Problem z logowaniem !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po raz 2, chciałbym przedstawić wam mój problem, między innymi chodzi oto, że serwer jest na plikach Sf2010, włącza się bez problemu, wybieram opcje, że chce włączyć 1 CH i wszystko jest OK, serwer startuje, nie ma problemu, pisze mi Network Is Unreachable .. i jest ok, tylko, że nie mogę wejść, mam clienta 2010 nie patchowanego bez HS, oraz używam do niego lunchera od tima, w root zmieniłem IP na moje IP z końcówką 100 jak i na zwykłą, ani tak, ani tak nie mogę się zalogować !! Mam cały czas Błąd podczas łączenia się z serwerem ! ... Używam plików od sherer, pliki są ogl. zajefajne... ale pomijając to, nie mogę się zalogować, nie wiem co się dzieje, Navicat oraz Filezilla działa, nie ma żadnych braków, questy nie są uszkodzone tak samo jak i tabelki, tak jak mówiłem all jest Ok ! Tylko, że nie mogę się zalogować !! Nie wiem jak sprawdza się ten pong, nie wiem jak ustawić ten plik sysser, czy jakoś tak, na plikach 2010, jestem totalny laik.. zawsze robiłem serwer na hamachi na plikach od raina 2006 zwykłej, modyfikowałem je na maksa i nic, nawet raz nie wyskoczył refused ! więc na prawdę nie wiem !!! Proszę pomóżcie próbowałem przez EasyVPN, jak i przez hamachi, zmieniałem w sysinstall IP z tego na te i na odwrót ... i nic nie pomaga, nie mogę wejść na serwer, porty są włączone, skonfigurowane itd. Na prawdę nie wiem, pomóżcie z tym pongiem, czy coś !! zapodajcie jakiegoś clienta 2010 takiego na 100% pewnego, czy jakiegoś dobrego lunchera, nie wiem pomóżcie każdy za drobną pomoc dostanie limit + i 5 !! proszę !! zależy mi bardzooo na tym serwerze, bo 2006 pliki są niestabilne i ciężko je w 100% zabezpieczyć, nie wiem, firewall jest chyba włączony, nie mam pojęcia, ponieważ tak jak mówiłem zawsze pracowałem na Sf2006 i nie zabezpieczałem ich więc nie mam pojęcia co i jak, ludzie błagam was !!! z góry dzięki za pomoc !!!

Opublikowano

sproboj tak:

zaintlaluj clienta 2010

kamer moda sf

w serwerinfo wypelnij wszystkie ip z ham z koncowka .100 i powinno zadzialac

a jesli nie zadziala to wez pliki od mcncc.pl bo pliki sherera = syf juz sporo lepsze sa pliki by badar :)

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png