Pan Jabłko Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Siema. Dziś kolega pokazał mi ciekawą mapkę...bardzo się namęczyłem żeby ją przejść: Download: http://www.mediafire.com/?8fu5cux8b1pipmu#2 Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=0376f351621e13b2e3c1df6b5b079faa428e00b0f5f5a9e19a6b8f5be015d68e-1312792637 Tu filmik z mapki: Miłej gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No escape wygląda na bardzo ciekawy pobiorę sobie i dam edit czy są jakieś błędy czy nie ale łap + Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bot Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Grałem w to kiedyś, jest strasznie krótka, ale fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Bardzo fajna mapka, dzięki za udostępnienie jej na mpc +! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokuero Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Mapka super, tylko, że krótka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Jabłko Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Refresz. Zachęcam do gry : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokuero Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Przeszedłem, nie jest wcale taka trudna, grałem trudniejsze escape'y Ale łap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KempusPL Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Fajna mapka po filmiku Jutro ją przejdę leci + //nieregulaminowa sygnatura - zew. link //BR3ND Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastian103 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Escape przed chwilą przeszedłem i jest świetny. Najtrudniej było wydostać się z dziury z lawą. Wielki +`ik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasiij Iwanowic Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Nie zły escape trochę trudny ale da się przejść.Masz + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DESTRAKSZYN. Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Mapka super już zassysam |ProUser| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rak222 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 świetna mapka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Sherewood Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Hehe,escape jest naprawdę bardzo ciekawy miałem z kumplem dużo frajdy gdy go przechodziliśmy + dla ciebie życzę powodzenia Pomogłem, ci to po prostu kliknij Zrobię Ci fajny Awatar Wbij! http://www.mpcforum.pl/topic/422130-zajmuje-sie-robieniem-awatarow-napisz-mi-jaki-chcesz-awatar-a-go-otrzymasz/ Moja Galeria wejdź i oceń http://www.mpcforum.pl/topic/422230-galeriamoja-pierwsza-sygnatura-%3B/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGamesMetin2 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 2 skrzynie diamentów i ciastko Tor bardzo fajny, ale krótki, najbardziej męczyłem się z 3 pułapką gdzie były te niebieskie wełny i pistony... Ocena to 9/10 świetnie się bawiłem. GL & HF ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Jabłko Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Odświeżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrOverevo Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Krótki ale dosyć trudny, najgorsze to z wysuwającą się wełną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Jabłko Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Odświeżam bo mapa na prawdę godna uwagi : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Jabłko Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Odświeżam ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qoPo Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Pobieram tylko dla tego że scyzor jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gqonvi Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Ahhh ;] Owy Escape jest tak trudny, że przeszedł go loozem mój 8 letni brat. (ja mu czytałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Makin Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Boże ok. 30min się z kolegą męczyliśmy Mapa godna uwagi. Oby takich o wiele wiele więcej Mega plusik za to. Mega trudne @Down Dobrze zauważyłeś na ostatnim jest najwięcej frajdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshQ Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Mapa zajebista, jeszcze jak z kumplem przechodzisz. Ogrom śmiechu szczególnie na ostatnim . Serdecznie polecam! Equipment isn't skil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Jabłko Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Ahhh ;] Owy Escape jest tak trudny, że przeszedł go loozem mój 8 letni brat. (ja mu czytałem). Tu chodzi raczej o dobrą zabawę...poza tym większość ludzi twierdzi że mapka łatwa nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biszosek Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Grałem przejść nie mogłem no niestety dla mnie za trudna. ^ / \ | Kopsnij Lubię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gqonvi Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Jak dla mnie trudna nie jest, ale naprawdę jest ona przesiąknięta dobrą zabawą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.