kileer399 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Pliki serwerowe by milten kileer399 pod 1.7.3[ v1.0 Download: Mój odnośnik v1.5 Download: http://www.megaupload.com/?d=T6SR873J v2.0 Download: https://rapidshare.com/files/476725066/Pliki_serwerowe_by_milten_kileer399v2.0.rar Skan: http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=b8bedfa0646824c87805a61a332b5400-1313337606 dodane nowe pluginy i komendy itp. v2.0 z innym jobsem i permissions Download: https://rapidshare.com/files/1401430489/Pliki_serwerowe_by_milten_kileer399v2.0_inny_jobs_i_permissions.rar Skan: http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=e219d325bf0b960d2975c0863701faa2-1313399623 Rangi z nowym permissions i jobsem: Rangi permissions: Vip Kidmod Moderator Admin Head Admin Hoster Zolniez Rolinik. Rangi w jobs: Bankier Gornik Kopacz Policjant Rybak Rolnik Cukiernik Mysliwy Pluginy: BedRespawn CommandBook dynmap Essentials FalseBook GroupManager HeavenlyMob iChat iConomy iConomyChestShop Jobs Jail directbank Lockette LWC MagicCarpet MultiVerse Permissions PermissionsPlus PluginsManager UC OKchat warp PerformanceTweaks Warpz0r WorldEdit WorldGuard xAuth xLevel WhitelistPlus AutoMessage ITP UWAGA: Moj stary nick to kileer399, wiec mam taki na mpcforum, a moj nowy nick to milten, wiec pliki sa skonfigurowane na miltena opis: serwer.propeties level-name=world22-nazwa swiata allow-nether=true- pieklo view-distance=10- zasieg widoku spawn-monsters=true- potwory online-mode=false- premium/no premium spawn-animals=true- zwierzeta max-players=5- miejsca server-ip=5.21.175.78 - IP pvp=false-player vs player level-seed=7 server-port=25565-port allow-flight=false-latanie white-list=false-biala lista wazne komendy: /Whitelist add [nick] /group [nick] [ranga] Rangi do wybrania: Head Admin Hoster Zolniez Rolnik Moderator Vip SuperMod GlobalMod /jobs info Rangi do wybrania w jobs: Gornik Kopacz Rozpruwacz Mysliwy Cukiernik Rolnik Rybak JEST PERMISSIONS!!! jak ktos chce te pliki pod 1.8/1.8.6 wystarczy nowego bukkita sciagnie i wstawi Edytujemy plik CraftBukkit Starter notatnikiem i zmieniamy ilość RAM'u na serwer. SKAN: dwa skany v1.0i v1.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kolego ja nic nie rozumiem z tych plików wszystko jest nie czytelne popracuj tutaj nad estetyką potem dodaj @ edit Teraz już lepiej, a gdzie skan>? Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileer399 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 wiem ogarniam czekajcie @edit czemu tak dlugo trzeba czekac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @up 1 Weź zrób skan tutaj!.Będzie zdecydowanie lepiej ! http://www.virustotal.com Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileer399 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @up czemu tak dlugo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileer399 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @up Post skonczony :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin4007 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 o co chodzi z tym ilośc ramu na serwer zmieniamy ? czemu permissions folder jest pusty ? zawiodłem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileer399 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 to jest wersja testowa a i jest permissions plus tam ustaw ja ustawilem admina sobie sa kolory czerwony = administartor @up robie nowa wersje 1.5 tam bedzie napewno wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bot Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 "Bycza" prezka, ja tu widze ściągnięte pliki serwerowe od bukkita i dorzucone pluginy od niego, nic poza tym, zadnego wytłumaczenia, przypuśćmy, że jestem nowy i nie wiem do czego służą pluginy i musze każdego na stronie bukkita szukać, żeby sprawdzić działanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WickedMaks Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Totalny szajs coraz gorsze te.pliki serverowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastian103 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie wiadomo czy jest to plagat. Sprawa nie jest jeszcze rozwiązana . Dodane pliki by killer399 Sorry tematy pomyliłem. Proszę o usunięcie posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileer399 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 tak sa sciagniete tylko pluginy z bukkita , ale sam je konfigurowalem, nic pozatym nie sciagalem z bukkita tylko pluginy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WickedMaks Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Heh , to tak teraz sie nazywa robie plikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeAs Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A gdzie skan? Ja nie pobieram bo się boje :P Pomogłem? Daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel MessiQ Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Moim zdaniem pliczki są lipne. Estetyka lipa,dodaj skan normalny a nie w screenshot popraw a może będzie to lepiej wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jake345 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Pogratulować, oprawa graficzna to nadal dno. Nie wiem jak cokolwiek skonfigurować , dodaj opisy , a wtedy dam plusa ,może! Sygnatura by http://www.mpcforum.pl/user/334301-maxiu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileer399 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A gdzie skan? Ja nie pobieram bo się boje :P @up jest skan w screnshotcie podglad zrob to zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WickedMaks Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Shit i nic więcej , kompletnie nie znasz sie na tym to sie nie zabieraj , pluginy po pakowane w zipie , nawalone wszystkiego w glownym folderze , nawet infa nie dales zadnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileer399 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Shit i nic więcej , kompletnie nie znasz sie na tym to sie nie zabieraj , pluginy po pakowane w zipie , nawalone wszystkiego w glownym folderze , nawet infa nie dales zadnego. a tak pro po to ja dopiero pierwszy raz zaczelem robic pliki wiec sie nie dziwdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rto2 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 To pierwsze twoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDragon Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 działa falsebook ? by me, lans musi być. MINECRAFT: [TuT] Generator Śnieżek[TuT][DL] Jak znaleźć opuszczone kopalnie, wioski, itp. [Tut][Hit!] Boosterowa Stacja Kolejek 1.2.5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileer399 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 tak to sa moje 1 pliki dziala falsebook to wersja 1.0 juz koncze wersje 1.5 bedzie nowa lepsza wiecej pluginow itp Przepraszam za posta pod postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileer399 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Juz doszla wersja 1.5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroFaz Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Nie pisz posta pod postem. Jak dla mnie pliki totalny szajs @Add Widze ze zresetowales Ankiete Totalny Nie ogar Kompletne Dno (0 głosów [0.00%]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileer399 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Nie pisz posta pod postem. Jak dla mnie pliki totalny szajs a sprawdziles je i wersje 1.5?? 1.5 o wiele rozni sie od 1.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.