Cyklon325 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam wszystkich użytkowników Mój problem polega na tym że włączam serwa i wszystko jest ok ale kiedy sie loguje cały czas pojawia sie Can't keep up! Did the system time change or is serwer overloaded przy tym lagi są takie że jak postawie klocka to pojawie się on dopiero 1min później Mam komputer 2,25gb ram procesor 1,95GHz PS: mój kolega nie może wejść na ten serw a ip do serwer.properties dałem z hamachi za pomoc daje +/- Daj "Lubię To" Daj "Lubię To" Daj "Lubię To" Daj "Lubię To" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiezu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Albo masz słaby net , albo za słaby dysk twardy(jeśłi uruchamiasz z dysku ) Uruchom pliki nie z pendriwa itd. tylko z dysku twardego jeśli to nie zadziała to masz jak mówiłem albo za wolną szybkość odczytu i zapisu na dysku... (albo net ;p) miałem ten błąd Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez osa1022 "To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Próbowałeś zrobić,resinsall minecrafta i javy ??? ale błąd może być od tego że za słaby internet!. jeżeli nie to zrób i ściągnij z tej stronki jave http://www.java.com/pl/download/ Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyklon325 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 jave próbowałem i dalej to samo a neta mam 54mb/s Daj "Lubię To" Daj "Lubię To" Daj "Lubię To" Daj "Lubię To" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyklon325 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ja moge ale kolega z innego kompa nie może Daj "Lubię To" Daj "Lubię To" Daj "Lubię To" Daj "Lubię To" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Combative Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Czyje masz pliki serwerowe? ten procek trochę też trochę słaby ;/ Ty mozesz wejść? Może pluginy źle sknfigurowane? Jak załączas to jest coś z prefixem [sEVERE] tak na czerwono? Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyklon325 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 nie Daj "Lubię To" Daj "Lubię To" Daj "Lubię To" Daj "Lubię To" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyklon325 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ok no to temato do zamknięcia ok no to temat do zamknięcia Daj "Lubię To" Daj "Lubię To" Daj "Lubię To" Daj "Lubię To" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi