Skocz do zawartości

Reputacja 99nos

DziQs
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam . Jedni mają już czerwonego nosa , inni niebieskiego itp ... Jednego gościa widziałem co w 1 dzień z niebieskiego przywódcy miał już niebieskiego nosa ... Dużo ludzi ma bardzo dużą reputację dlaczego ?? Na pewno są jakieś itemy co dają reputację , wiecie może jaki i skąd ?? To nie PL by siedzieć na glacy i nabić tyle repki ..

Edytowane przez DziQs

Nie jest możliwe nabicie jednego dnia tyle repu.. Na Glacy owszem leci sporo repu, jednak jest to zależne od umiejętności gracza i od ilości osób na glacku a w tym momencie na glacy mało kto walczy.. Pts, dają 1,5k repu a matsy na 99nos są drogie więc wątpię żeby ktoś ich nazbierał aż na taka dużą ilość. A co do @2up, mieć repu na 25 lvl osób z 40 lvl to nie wyczyn, spójrz sobie w rank bodajże 52 lvl ma 1,5kk repu. Łamacz zależy od lvl, ale z tego co widziałem na 60 lvl dostanie max 900 repu za wygrany łamacz.

Edytowane przez Mateoś

Co do up, ilość repu za pts zależy od przedziału lvl, najbardziej się opłaca robić te z przedziału 50-60 na pl`u tak zwane kryształowa kula na kremie zachodnim, jest krótki a z sinem łatwa robota. Jednak jak już wspomniałem halfy na 99 nos stoją 150k~ co w przeliczeniu na reputacje wychodzi.. ~999kk (jeden pts minimalnie 5 min co w przeliczeniu daje 3330 min ciągłego pts`owania + czas zużyty na szukanie pola które czasami długo się szuka daje nam około łącznie 3600 min a jest to 60h gry, wbicie takiej repu w jeden dzień jest niemożliwe)

@Edit: Drzewo od kiedy za rajdy na glacusiu się dostaje repu? : > Za rajdy poza glacą można dostać repu jedynie na pl`u od nie dawna i to raz dziennie, na 84 lvl za rajd galaretki tzw. Cuba dostałem koło 1,2k repu. Ale nie pamiętam dokładnie.

Edytowane przez Mateoś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający forum Reputacja 99nos   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...