DziQs Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam . Jedni mają już czerwonego nosa , inni niebieskiego itp ... Jednego gościa widziałem co w 1 dzień z niebieskiego przywódcy miał już niebieskiego nosa ... Dużo ludzi ma bardzo dużą reputację dlaczego ?? Na pewno są jakieś itemy co dają reputację , wiecie może jaki i skąd ?? To nie PL by siedzieć na glacy i nabić tyle repki .. Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez DziQs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzewo:D Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 BB lodołamacz rajdy glaca cp ;] by nn49261111 POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziQs Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nikt nie jest w stanie nabić tak szybko rep , szczególnie jak inni na 70+ mają czerwonego nosa ... drzewo jak nie grasz to gadaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linajge45 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 gra i dobrze mówi ja nab ijam reputacje w taki sposób i miałem na 25 lvl reputacje co maja ludzie z 40 <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzewo:D Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No właśnie noobku masz 2 posty i się nie odzywaj jak niemasz wiedzy na dany temat i z twojej wypowiedzi wynika że ty nie grasz :P by nn49261111 POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie jest możliwe nabicie jednego dnia tyle repu.. Na Glacy owszem leci sporo repu, jednak jest to zależne od umiejętności gracza i od ilości osób na glacku a w tym momencie na glacy mało kto walczy.. Pts, dają 1,5k repu a matsy na 99nos są drogie więc wątpię żeby ktoś ich nazbierał aż na taka dużą ilość. A co do @2up, mieć repu na 25 lvl osób z 40 lvl to nie wyczyn, spójrz sobie w rank bodajże 52 lvl ma 1,5kk repu. Łamacz zależy od lvl, ale z tego co widziałem na 60 lvl dostanie max 900 repu za wygrany łamacz. Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez Mateoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Primaveraa Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Pts"ki rób... 1.2k lub 1k reputacji za 1 ;p @edit CHAT O 99NOS!! http://xat.com/Mpcforum99nos xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Co do up, ilość repu za pts zależy od przedziału lvl, najbardziej się opłaca robić te z przedziału 50-60 na pl`u tak zwane kryształowa kula na kremie zachodnim, jest krótki a z sinem łatwa robota. Jednak jak już wspomniałem halfy na 99 nos stoją 150k~ co w przeliczeniu na reputacje wychodzi.. ~999kk (jeden pts minimalnie 5 min co w przeliczeniu daje 3330 min ciągłego pts`owania + czas zużyty na szukanie pola które czasami długo się szuka daje nam około łącznie 3600 min a jest to 60h gry, wbicie takiej repu w jeden dzień jest niemożliwe) @Edit: Drzewo od kiedy za rajdy na glacusiu się dostaje repu? : > Za rajdy poza glacą można dostać repu jedynie na pl`u od nie dawna i to raz dziennie, na 84 lvl za rajd galaretki tzw. Cuba dostałem koło 1,2k repu. Ale nie pamiętam dokładnie. Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez Mateoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usama Su kocken Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Takiego typu pytań składamy tylko w tym temacie http://www.mpcforum.pl/topic/227791-proby-problemy-pytania-globalnos99korean/ zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi