Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Konserwacja 99Nos 08.08.11

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[新聞] 伺服器停機維修,升級硬件,請玩家耐心等待,恢復時間請關注本新聞 日期:2011-08-08 伺服器停機維修,升級硬件,請玩家耐心等待,恢復時間請關注本新聞

[News] W celu utrzymania serwera, musimy zmodernizować sprzęt. Prosimy o cierpliwość Nos-graczy, Czas powrotu: należy zwrócić uwagę na datę tego newsa: 2011 -08-08, oraz zwrócić uwagę na tę wiadomość.

Ciekawe kiedy ta konserwacja się skończy...

@Down:

Pl był dobry w 2009, teraz to zbiór n00bów

"Co będzie zawierać ta konserwacja"

Konserwacja nic nowego nie doda, Team 99Nos jedynie modernizuje swój sprzęt, aby gra stała się wydajniejsza i sprawiała więcej radości.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a kto to wie , ja tam wole na PL co z tego ze slaby exp , ale lepiej sie gra da sie pogadac i bez pracy nie ma kolaczy

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

nie wiadomo czy ona nie usunie tego buga sp. jak tak to lipa bo jutro robie berka ;(. hehe. 2@UP ja gram i na pl i na 99. na PL mam 73 maga i gram na arenie a na 99 nos mialem 57lvl luka ale usunol mi ktos i mam juz 48lvl, warek 35jobek :) ( wojem gram 5 godz ;) ).

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Aha ja właśnie usunołem nos99 bo mnie wkurzało że niemoge sie z nikim odgadać ;/

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

ja to kompletnie nie mam co robic chlopie ^^:D bo sciagalem cala noc 99nos (wolny net) a ty patrze off ;/

oplaci sie tu wojem grac? :D

ThugLife !

Opublikowano

@up chyba tak ale ja mam łucznika 48 lvl i łuka z 36 a na łuku tym malym lvl szybko sie profe bije mam na nim sp1 +1 z 29 jobem ^^

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

woj jest najlepszy ale nie lubie nim grac bo ma crusa, a to jest najgorsze sp. Gram teraz wojem i expie caly czas warkiem az do berka, moze jutro zrobie ;)

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

hmmm vamph jak bym zrobił warka pomorzesz troche z sp??:D

spoko, ale pomagam za wingi xD. zartuje, za free

ps. piszcie jakie TuT chcecie a zrobie ;). Moja nowa pasja xD. serv zamkniety to nie ma co robic xD

02animowane010.gif

Opublikowano

spoko, ale pomagam za wingi xD. zartuje, za free

ps. piszcie jakie TuT chcecie a zrobie ;). Moja nowa pasja xD. serv zamkniety to nie ma co robic xD

jak zrobic sp na 2 osobz

BO JA Z JEDNEGO PORADNIKA NIC NIE ROZUMIEM LEPIEJ BY BYLO Z OBRAZKAMI

WIEM ZE JEST TUT ALE CZYTAJ GORA

bo kolega chce miec te sp a ja nic nie poradze jak nie rozumiemy nic z poradnika

PS. jak ustawic abz bzlo zamiast np.

z to mam z

y to mam y

a mam odwrotnie

Opublikowano

ten TuT jest zrozumiały, nie będe go robił bo on jest zrozumiały i juz taki istnieje. Jak nie wiesz o co chodzi to napisz do Boltix, on pomaga na 99nos i moze ci wytlumaczyc

02animowane010.gif

Opublikowano

ten TuT jest zrozumiały, nie będe go robił bo on jest zrozumiały i juz taki istnieje. Jak nie wiesz o co chodzi to napisz do Boltix, on pomaga na 99nos i moze ci wytlumaczyc

ciagle loguje sie na 99nos <_<

cyekam na koniec konserwacji :rolleyes:

Opublikowano

Raczej jutro po unich już jest noc ;] Polecam na nude gre (fps) Crossfire

Ps moim zdaniem luk jest najlepszy :]

drzewou.jpg

by nn49261111

Opublikowano

nie. off . Moze nowe Kanały wprowadzaja

02animowane010.gif

Opublikowano

Kurde spam taki sie zrobił ludzie nie piszcie co mogą dodać poczekajcie i zobaczycie

drzewou.jpg

by nn49261111

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...