4YouMt2 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Dzieki za obejrzeni daje + za pomoc! Czekam na powrót swojej właściwej sygnatury moderator ma ją wrócić na swoje miejsce Przypominam! Sygnatura może zawierać dowolną ilość obrazków dowolny rozmiar obrazków dowolną ilość adresów URL dowolną ilość linii Odnośnik do komentarza
HermeS-Adrian Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Serwer dziala po wyskoczeniu linijki Serwer is unreachable cos takiego 7x. Do zrobienia spol nic trudnego uzyj tego programu. http://www.filesonic.pl/file/1172153474/Metin2_Connect_Changer_1.8.rar Nie daje skanu link prosto z metin2mod.tk dzial download.> Nie robie ci spol bo jezeli stawiasz szojs erzer lepiej zebys sie tego samoczynie nauczyl Pomoglem? nie zaluj '+' Pozdrawiam, HermeS 4YouMt2 1 Odnośnik do komentarza
Tushi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 O rany, mój staaaary poradnik Server działa ;p W tym temacie poproś najlepiej o spolszczenie lub zrób sam programem który podał @up http://www.mpcforum.pl/topic/93814-robimy-spolszczenia/ 4YouMt2 1 Regards Tushi //We are Anonymous. We are legion. We do not forget. We do not forgive. Expect us! Odnośnik do komentarza
4YouMt2 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 @HemeS-Adrian tylko ja pongu nie wiem jak znalez Ale i tak + polecial:D Czekam na powrót swojej właściwej sygnatury moderator ma ją wrócić na swoje miejsce Przypominam! Sygnatura może zawierać dowolną ilość obrazków dowolny rozmiar obrazków dowolną ilość adresów URL dowolną ilość linii Odnośnik do komentarza
Tushi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Spróbuj testtesttesttest lub 1234abcd5678efgh domyślne pongi... 4YouMt2 1 Regards Tushi //We are Anonymous. We are legion. We do not forget. We do not forgive. Expect us! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi