Ponik Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A więc gram Adeptem więc nie mam nic do elektroniki i jak mam misję to mam tam taki Terminal ale mam zbyt niski pozom umiejętność co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KPRP Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Hmm grałem ale to dawno w mass effecta.Może musisz podszkolić swoje umiejętności? 2010 - 2012 - Emeryt/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponik Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Hmm grałem ale to dawno w mass effecta.Może musisz podszkolić swoje umiejętności? Adept niema takich umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek. Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/181282-wstawianie-problemu-obowizkowy-wzr/ do 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponik Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/181282-wstawianie-problemu-obowizkowy-wzr/ do 19 Nazwa gry jest. Parametry komputera, w tym przypadku chyba niepotrzebne. Dokładny opis jest. Gra jest oryginalna. Screeny problemu są zbędne w tym przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikoli12 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Wyszkol Tali w tej umiejętności. Jest przecież Inżynierem. No ale skoro już doszedłeś tam to go nie złamiesz ale na później ci się przyda ta umiejętność. Skoro grasz adeptem kogo ze sobą bierzesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponik Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Wyszkol Tali w tej umiejętności. Jest przecież Inżynierem. No ale skoro już doszedłeś tam to go nie złamiesz ale na później ci się przyda ta umiejętność. Skoro grasz adeptem kogo ze sobą bierzesz?? Najczęściej ze sobą biorę Tali i Ashli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio :D Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja osobiście całą grę przechodziłem 2 razy i zawsze było jakieś 2 wyjście. Popróbuj bez hackowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi