Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Zakup EMP przy dzisiejszym błędzie Sklepu

pro_redi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z tym Bugiem na EMP, gdy wklejam ten twój gotowy kod(dobrze go wklejam) , znaczy podmieniam to gdy nacisne znow na hellstormy moge kupić tylko 1 EMP, nie moge sobie wybrać ilości, a po drugie kupuje mi normalnie za 500 uri.

Drugi problem to gdy zmieniam cyfry w tym kodzie sam tak jak pokazane jest.. Wtedy mogę wybrać ilość i mogę kupić ale gdy np. wybrałem sobie już 500 emp i dałem kup to pisze że nie mam takiej ilości uridium, a ja jestem pewny że mam taką ilość... 25x500=12500, a więc mam tyle uridium, bo mam 50.000 urki.

Proszę o pomoc [K]redzika lub kogoś z MPC...

Zmiana w setValue('itemMaxAmount','10'); powinna pomóc jeżeli chodzi o ilość EMP do kupienia - dla ułatwienia dale screen'a

Jednak co do ceny to 25 uri to cena Hellstroma - nas interesuje EMP który kosztuje 500 minus ewentualne zniżki, które uwzględniane są dopiero po zakupie.... czyli 500 EMP * 500 uri w twoim przypadku - dlatego dostałeś info, że nie możesz kupić

Mam nadzieję że pomogłem - w razie czego pisać na PW

Sam bym lepiej tego nie ujął .... dokładnie złapałeś sens utka. Gracze z PL1, PL2 i PL3 mają problem z zakupem EMP więc dlatego go napisałem - a co do cenyyy no na to też są sposoby ale co ja wam będę tu mieszał - jak znajdę troszkę czasu zrobię tutka na cenę zakupu

Będzie w swoim czasie a raczej jak znajdę czas.... wyjątkowo dałem tu tutka bo na forum DO jakiś zapalony moderator go usunął -bo stwierdził że to nie jest pomocne dla graczy (menda jedna )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...