Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LomaxMT2 pytanko o serwer (s1)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam takie pytanie dotyczace serwera LomaxMt2 , czemu jest off padl serwer czy jak ;x ?

Opublikowano (edytowane)

Ja tez mam off i stronke i serwer, inne serwery Deco działają ale lomax s1 coś chyba off a wielka szkoda bo miałem tam woja 250lvl ninje 135lvl siegi all80 aniolki itp.Wydałem na to konto okolo 50zl ;) .Chyba nawet wiem za co serwer mógł paść dzięki temu że kasa im nie szła z IS ponieważ rozdali kiedys po 600sm potem 1000 potem 1000 i chyba kiedys powyzej 400 to jesli atlantyda V3 kosztuje 500SM to kazdy kto ma konto od stycznia mogl wejsc za free i na mapke smokow. :P .Ja tam to przemyślałem i załozylem 4 konta razem 12000SM :D .Ale serio to szkoda że padł może jeszcze deco go przywróci bo spox serwerer pod pvp :)

@EDIT

Masz tu wiad. z forum:Ale nie wiadomo czy to admin pisal czy jakis n3o

CZEŚĆ

NORMALNIE NAPISAL BYM TO JAKO ADMIN NA TYM FORUM ALE NIE MAM TU ADMINA BO DECO AKTUALNIE NIE MA W DOMU I NIE MA JAK MI GO DAC...

ALE DO RZECZY !! SERWER JEST OFFLINE PONIEWAŻ WYSTAPIL PROBLEM Z DYSKAMI !! AKTUALNIE ADMINISTRATOR SYSTEMU BSD URUCHOMIL MIRRORING I CZEKAMY AŻ SIĘ SKONCZY ROBIC (okolo 22-23) WSZYSTKIE KOPIE ZAPASOWE I AKTUALNY STAN SERWERA SA ZGRANE TAKŻE ZADNEJ COFKI NIE BEDZIE !! KOPIE MAMY ROBIONE CO 2 GODZINKI TAKŻE LUZ

JEST SZANSA ZE SERWER JESZCZE DZIS KOLO POLNOCY BEDZIE ONLINE ALE NICZGEGO NIE OBIECUJE !!

TAKŻE POLECAM WYJŚC NA DWOR, PRZEWIETRZYĆ SIE !! NIE MARNOWAC CZASU NA ODSWIEZANIE STRONY/FORUM

POZDRAWIAM I PRZEPRASZAM ZE W TAKI SPOSOB PISZE .... CHYBA NA NASTEPNY RAZ ZALOZYMY FANPAGE LOMAXA na FACEBOOKU I TAM BEDE DODAWAC TAKIE INFORMACJE

Edytowane przez DaMianOPLXD
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...