Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnLimit3D [Dedyk]

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty kurwa blloo pajacu myslisz ze tylko on cie widzial?

polowa serwa trabila ze masz cheaty kurwa jebany pedale . w v2 całe spoty brałes i stałes w miejscu a moby padały a jak tylko ktos do cb podjechał to uciekałes . i nie wpierdalaj mi że nie grasz na cheatach .;] , a zreszta chuj ci w dupe ten serwer to dno i tyle .

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

RESET BĘDZIE NAJLEPSZY POZDRAWIAM GumSrumDum szkoda tylko mojego ribka;D

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

... dlatego że nie pomyślałeś o tym iż tak będzie dałeś duży exp nie przemyślałeś tego ludzi powbijali lvl przez noc 7h siedzieli a ty chcesz resetować? topka powinna coś dostać za to

PS. nie jestem w topce mój nick Kaplan

Opublikowano

RESET BĘDZIE NAJLEPSZY POZDRAWIAM GumSrumDum szkoda tylko mojego ribka;D

Zrobisz nowego, lepszego xP

Lubię To !

ganjal.png

Opublikowano

Przepraszam nasza wina, że dzieci siedzą po nocach? Nikt nie planował bugów... Stało się... ja takze jestem za restartem kont...

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Przepraszam nasza wina, że dzieci siedzą po nocach? Nikt nie planował bugów... Stało się... ja takze jestem za restartem kont...

hmmm każdy siedzi tak jak może i chce po to jest dedyk się nie podoba to go wyłączajcie na noce ... Jebiecie i na ludzi zwalacie bo lvl wbijali ...

Opublikowano

kim ty kurwa jesteś, że spamujesz jako adm? dla mnie jesteś zwykłą zabaweczka i zamknij pysk "neosie" bo spamujesz bez sensu a cały chuj wiesz o co kaman

98554733357016751894.png

Opublikowano

Bosshe poczytajcie ludzie troszkę a będziecie wiedzieli a będziecie spamować czy reset będzie

Opublikowano

Bosshe poczytajcie ludzie troszkę a będziecie wiedzieli a będziecie spamować czy reset będzie

nic nie pisze że będzie reset tylko NISMO się pytał czy chcemy reset, więc Ty nie spamuj, i czytaj ze zrozumieniem

Jasio90.png
Opublikowano

słwek100@

exp poprawiony jak i kamyki duchowe.

Chcecie reset czy nie ?

jak się nie widzi to niech się nie patrzy albo powinieneś mieć może na sygnie mam zeza i gadam głupoty

Opublikowano

słwek100@

jak się nie widzi to niech się nie patrzy albo powinieneś mieć może na sygnie mam zeza i gadam głupoty

Kurwa... Ty masz 5lat i czytać nie umiesz? On się nas pyta a nei informuje o resecie, czy ty nie odróżniasz "?" od "!/."? Bo chyba raczej nie,ale Ty masz łeb zrysowane na maxa...

Jasio90.png
Opublikowano

Kurwa... Ty masz 5lat i czytać nie umiesz? On się nas pyta a nei informuje o resecie, czy ty nie odróżniasz "?" od "!/."? Bo chyba raczej nie,ale Ty masz łeb zrysowane na maxa...

Widze, że ojca chyba w domu nie masz. Synek tak to ty do swojej matki możesz mówić wieśniaku bez kultury każdy powiedział ze chce reset to nie pierdol, że go nie będzie PROSTaKU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...