Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pomyliłem działy dzisiaj i napisałem do niezbędnik chetarów, otóż mam napisanego bota w autoit i chciałbym żeby był on w postaci dll, żeby można było go otwierać w injectorze i działał pod dany proces. Jak takie coś zrobić, poprosił bym o link do jakiegoś tutka albo wy mi napiszcie.

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

Skoro chcesz dll i injector to zmień język bo gówniany autoit się do tego nie nadaje.

RAsfepN.png
Opublikowano

ale autoit to prosty język, a jak czytam tak tego c++ to aż mnie roznosi :D, nie mogę się w nim połapać dzięki kolego leci +

4ggr35510n a w którym miejscu mam wkleić kod z botem, i czym mam coś tam zmienić?

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

Nie możesz w AutoIcie stworzyć .dll'ki.

Możesz tylko injektować cudze. W raczej pokraczny sposób.

Zauważ, że 90% kodu, to wywoływanie funckcji biblioteki WinApi.

I powiedz co jest prostsze ( i szybsze ):

- wywoływanie funkcji przez inną funkcję, podając ich nazwę (AutoIt):

To jest ukryta treść, proszę

- wywoływanie funkcji poprzez ich faktyczny adres (a raczej etykietkę adresu, co by łatwiej spamiętać) (C++):

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

@up

bo nie piszę się not tylko stawia !

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Czyli piszę się ! (czas teraźniejszy)

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

@2UP dll injector jest łatwo zrobić w Basic. Wpisz w google "Basic Injector" i znajdziesz ;) . A jak coś to mogę ci wysłać kod, ale pod WarRocka czyli odpala się z procesem WarRock.exe, ale wystarczy dać zamiast nazwy TextBox1.text i tyle.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

3x@up

Ty jesteś ślepy O_O

Żeby przytrzeć ci nosa:

Ha!

Da się? Da się!

Ale nie, poważnie, zmień język...

I potem _InjectDll(ProcessExits("explorer.exe","jestem hakerem.dll") ha!

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

• Dodaj nową pozycję...