WodnyGłaz Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam , Mógłby mi ktoś dać linki do podobnego programu do tego ? " pc tools firewall plus " , nie pobieram tego gówna bo czytałem 3 strony komentarzy to każdy był że nie chodzi , trzeba format , zjebiscie muli neta itp. proszę o podanie linka / nazwy programu podobnego do tego , będą + Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę . Odnośnik do komentarza
Booa Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Comodo Firewall. Zdecydowanie jeden z najlepszych firewalli na rynku. Odnośnik do komentarza
dog6 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Avira AntiVir, sam używam go od początku, i jestem zadowolony. Nie wymienił bym go na żadnego innego :rolleyes: http://www.dobreprogramy.pl/Avira-AntiVir-Personal-Free-Antivirus,Program,Windows,13119.html Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez dog6 www.theris.pl - serwer tworzony z pasją! Odnośnik do komentarza
WodnyGłaz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 UP ale ja mam anty wir ... potrzebuję coś podobnego do tego co podałem w temacie Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę . Odnośnik do komentarza
WodnyGłaz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A sorry za spam , pobrałem ten COMODO FIREWAL .... i jak go używać tzn . mam go na pasku i tyle wystarczy ?? Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi