patrys007 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam prosił bym o szczegółowe wyjaśnienie co do ustawień BioBot'a 2.2.0 chodzi mi o ustawienia jak zrobić żeby robił wrota, i jak bije alieny na normalnej mapie że jak ucieka to żeby wrócił na tą samą mapę. Z góry dziękuje i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
patricok Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 wrota: 1. repair 1% 2. kill npc 3. circle npc 4. zaznaczasz alieny jakie masz we wrotach 5. settings-> not to kill , drag żeby wracał na tą samą mapę zaznacz switch maps i wybierz mapę Hanniban, patrys007 i MapleStoryEuBot 3 Zajrzyj do mnie! @patricok TU znajdziesz wszystkie moje tutoriale ! Odnośnik do komentarza
patrys007 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 wrota: 1. repair 1% 2. kill npc 3. circle npc 4. zaznaczasz alieny jakie masz we wrotach 5. settings-> not to kill , drag żeby wracał na tą samą mapę zaznacz switch maps i wybierz mapę podziękował pozdrawiam Hanniban 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Repair to bym lekko zwiekszyl, na waszym miejscu. Tak do 10%. A co do wracania, ono nie dziala :\ Boc na x-8 Odnośnik do komentarza
patricok Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Repair to bym lekko zwiekszyl, na waszym miejscu. Tak do 10%. A co do wracania, ono nie dziala :\ Boc na x-8 nie ma sensu zwiększać repair bo biobot nie odlatuje od alienow i sie nie klepie jak kbot/ibot, po prostu zmienia konfe i stoi w miejscu, więc najlepiej ustawić jak najniższą wartość wracanie czasami działa czasami nie Zajrzyj do mnie! @patricok TU znajdziesz wszystkie moje tutoriale ! Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 @Up Dobrze wiedziec, tak wiec sorka za wprowadzanie w blad :P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi