Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] *Pumio* DinarBot 32 & 64 Bit *HOT*

lukasz1950x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest ciagle wduszone,ale takjakby trzbea je ciagle naciskac,samo "przyduszanie"nie starczy ;/ ktoś wie jak to zalatwic?tasker albo coś?

NaqrwiamSm00ki.png

Nie bądź żyła,daj -,To tylko sekunda...

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przyciskam i to nic nie daje !gra jedna rundke i nic a taskerem mi nie wychodzi ;/

NaqrwiamSm00ki.png

Nie bądź żyła,daj -,To tylko sekunda...

Opublikowano

Wystarczy ze bd polozone tak?I nakurwia dinarki?

Mam problem : ( Gdy go wlaczam i wybieram serwer wyskakuje mi " Game cos tam cos tam abnormal gameplay"... I wywala z WR co zrobic?

Opublikowano

no to mam pytanie co do tego bota, mowisz ze dziala ok, ale kiedy wlaczam bota daje f5 dziala ale kiedy konczy sie runda to juz 2 raz nie chce dac rdy. wiec mam pytanie co mam zrobic zeby twoj bot dzialal ???... za udzielenie pomocy daje plusa ;p

Opublikowano

@Up

Zapewne masz system x32. Zablokuj sobie zapałką lub czymś podobnym przycisk f5 i powinno pomóc.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

no to mam pytanie co do tego bota, mowisz ze dziala ok, ale kiedy wlaczam bota daje f5 dziala ale kiedy konczy sie runda to juz 2 raz nie chce dac rdy. wiec mam pytanie co mam zrobic zeby twoj bot dzialal ???... za udzielenie pomocy daje plusa ;p

Ustaw poprostu autoredy będzie to trochę dłużej trwało ale zawsze będzie działać

Opublikowano

Bocik działa w 100% na 32 bity

Tylko trzeba zablokować klawisz f5 ale to nie problem ;]

Oczywiście + leci

1376848905-U377559.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...