Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] *Pumio* DinarBot 32 & 64 Bit *HOT*

lukasz1950x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak używać??

1.Włącz dinarbota.

2.Włącz warrocka.

3.Zrób rooma na A.I Channelu.

4.Aktywuj dinarbota klikając F5.

5.Idź spać.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ile nabija w ciągu godziny??

Na systemach 32 bitowych od 8000-10000 tysięcy dinarów.

Na systemach 64 bitowych ponad 12000 tysięcy dinarów.

Download:

http://www.filesonic.com/file/1618231594

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2b95c8b136d5f04b52df8e527987f139dffc7bdfb4b51680610984cc2ef598f1-1312669579

DinarBot nie mój!!!!Zakaz wrzucania swoich downloadów!!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ktoś wrzucić na inny hosting? Z nieznanych mi przyczyn, prędkość pobierania z filesonic wynosi u mnie 12kb/s... I to tylko na filesonic.

Opublikowano

@Odświeżam aby dowiedzieć się w końcu czy Wam działa, bo nie wiem czy prosić o zamknięcie tematu czy coś.... Wypowiedzcie się tylko szczerze i dopiero jak przetestujecie.

userbarwb.png

Opublikowano

nie działa ( windows xp 32.bit )albo muszę coś ustawićjeśli tak to proszę pisać na PW

A masz rozdzielczość 1024 x 768??? Jeśli nie to zmień i powinno działać.

userbarwb.png

Opublikowano

@up a jak to wo gule działa ?. Pierwszy raz uzywam Dinar Bota i nie wime zmieniłem rozdzielczość nacisnąłem f5 nooby mię zabiły i nic, gra się nie włączyła spowitemu, a i czy room ma być na hasło ?

konan125.png
Opublikowano

Tak room musi być na hasło żeby nie wbijali do cb inni gracze. Odpalasz go injectorem i w grze klikasz f5 aby go aktywować. Rozdzielczość to 1024x768

userbarwb.png

Opublikowano

Tak room musi być na hasło żeby nie wbijali do cb inni gracze. Odpalasz go injectorem i w grze klikasz f5 aby go aktywować. Rozdzielczość to 1024x768

To ja tak robiłem a tak poza tym to na jakiej zasadzie on działa /? i czemu mi się gra drugi raz nie odpaliła jak się skończyła ta w której nacisnąłem f5 ??

konan125.png
Opublikowano

Nie wiem dlaczego wam tak chodzi... Pobierzcie net frameworka 3.5 lub 4.0 i microsoft visual c++ 2010 lub 2008 może to coś pomoże chociaż wątpie.

userbarwb.png

Opublikowano

MI nie dziala mam XP 32 bity bardzo prosze o pomoc!

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

MI nie dziala mam XP 32 bity bardzo prosze o pomoc!

Powiedz coś więcej niż nie działa bo tak nie da rady ci zbytnio pomóc.... Zainstaluj net.framework 3.5 lub 4.0 i Microsoft Visual C++ Studio 2008 lub 2010

userbarwb.png

Opublikowano

mi tam dziala ten bot jest dla mnie dosyc dobry nie mam z nim problemow tylko wyciagam nim okolo 5k na godzine wiec troche malo mam windows xp 32 bity

pr0lowek88.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...