Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] EliteMt2

Posterik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem krótko ..

Elite to był serwer kiedyś teraz niema ekipy niema już tam poco grać są max lv , żadnych ciekawych konkursów monotonia .. dodali pare rzeczy niezbyt to coś zmieniło tylko , że ludzie podobijali 250 ; )) Więc Agresiu Era Elite sie skończyła ja rozumiem gracie tam w 5-10 osób ze starych czasów ale dla mnie i tak to już jest koniec ..

Przypuśćmy taki serwerek : ImetinMt2 tak :>? stał sie monotonny ludzie powbijali 250 no i co z tego ? ciągle dodają coś nowego aż sam tam gram zaczynając od zera "poraz enty" ;) Taki serwer ciągnie więc chyba uzasadniłem swoją wypowiedź jeśli nie to czekam na odpowiedź podyskutujemy ;)

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

Dokładnie, Pandora/Elite/Dragon to są praktycznie identyczne serwery różniące się w sumie tylko ilością graczy.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Nom, kiedyś grałem na Elite kiedy mogłem. Wbiłem tam 108bm i 123body (4x 8eq 5/10 itp..)

Gra stała się monotonna, ponieważ wyszło dziesiątki takich serwów, z tymi samymi plikami i broniami.

Dziwie się że nadal ludzie tworzą serwery ze starych plików.. ;x

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Dla nowych graczy jak najbardziej polecam serwer, gra jest po prostu banalna:) Niestety będąc w najlepszej gildi na serwerze, po pewnym czasie gra się nudzi, lecz dla nowych graczy, nigdy ona się nie znudzi:)

Ja już osiągnąłem na Elite praktycznie wszystko, jestem jednym z najlepszych, jak nie najlepszym szamanem wojennym(Konkurencja praktycznie zerowa, po za Bydlakiem:)

Eq jakie posiada topka serwerowa idzie zrobić w tydzień na specjalnym programiku. Jedyną trudnością są nowe hwangi oraz diamentowa biżuteria którą jest dosyć ciężko wbić na +9;pp

Ja w czwartek skończę swoją karierę na tym serwerze, z racji iż wychodzi pewien hard Pom...(nie będę reklamować)

W 100% polecam nowym graczom:)

~Vampirka(250)

graphic.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gralem kiedys, gdy bylo duzo ludzi. Lecz przestalem po tym jak okradziono mi konto. Server jedynie stoi dzieki dzieciom ktore wydaja na IS'a.

34952.png

Jeśli do mnie piszesz, to pisz poprawnie

:)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

EliteMt2 ?? najlepszy serwer w jakiego grałem ..:)

Tzn był najlepszy po tych zmianach stał się nudny

Dziwie się naprawdę że tyle osób jeszcze gra na tym serwerze :) Od początku nie ma co tam zaczynać :) Osoby które przed zmianą poulepszali Eq w DT teraz je sprzedają ale jakie kosmiczne ceny ??:D masakra ok chcesz ulepszyć np zbroje lub coś w tym stylu ;) idziesz poszukać np broszki po sklepach stoją po 300 kk :D (przynajmniej jakiś miesiąc temu były takie ceny) Wbiłem tam 184 lvl ..

Mała rada dla tych którzy mimo wszystko chcą tam grać od początku ..:)

Kupić na Allegro sztaby ... to pierwsza i najważniejsza rzecz bo z gry nie liczcie na wielkie kwoty tym bardziej że ceny poszły do górę , poza tym to chyba nic Allegro i kupno sztab jest najważniejsze :)

Krótko mówiąc nie Polecam :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No troszkę podobny do Pandorki ale bez rewelacji nie wiem co ludzie w nim widzą ale każdy lubi co innego , neutral co do oceny .

nieregulaminowa sygnatura

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ten serwerek nawet niezły. Jak tu grałem ciężko było bonować eq ale jakoś w pvp nie narzekałem :D

93176798230333394383.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

EliteMt2 .. restart serwera :)

usunięcie eq diamentowego , albo mogliby go dać np na hmm 180 lvl +

i wracam z radością :) Jeden z najbardziej stabilnych serwerów :)

Opublikowano

EliteMt2 .. restart serwera :)

usunięcie eq diamentowego , albo mogliby go dać np na hmm 180 lvl +

i wracam z radością :) Jeden z najbardziej stabilnych serwerów :)

i jeszcze usunąć 6/7 bon i byłoby zajebiście :)

20130708137332081187167.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

to jest jedno i to samo co drag*onmt2 i pan*oramt2 nie warto wracać 

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Opublikowano

To nie kopia pandory , przy elite i pandorze pracuje ta sama ekipa więc zna się na rzeczy to że przypomina inny serwer nic nie znaczy

GLELTm4.jpg

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...