Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] EliteMt2

Posterik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

32044985.png

Proszę przestrzegać regulamin forum... Dyskusja dotyczy tylko serwera elitemt2 a nie innych serwerów !!

Jako że na tym serwerze gram dosyć długo spróbuje wam na nie które pyt. odpowiedzieć ... i proszę was (userów) o uzasadnianie swoich wypowiedzi co do tego serwera (jeżeli się nie podoba to dlaczego itp) ...

pozdrawiam : Agres

i zapraszam do gry na elitemt2 :>

Agres 

gladormt2 s2 - ON

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elite przereklamowany juz jest, za duzo dzieci na nim gra od nowa nie oplaca sie grac. Tyle ode mnie :mellow:

wytłumacz mi dlaczego przereklamowany ... hmm jak mi wiadomo na każdym serwerze są dzieci... za bardzo nie uzasadniłeś swojej wypowiedzi dlatego - :)

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Bez znajomych nawet nie ma po co tam zaczynać grać bo jak zrobi się eq to nudy jak chuj. Elite jest prawie kropka w kropkę podobne do CsYt2 czyli najlepszego serwera jaki kiedykolwiek powstał :) Ogólnie serwer pozytywnie oceniam ponieważ nie ma w chuj eq i mieczy z wow'a.

Pozdro od Trisha :D

do6qfp.jpg

Opublikowano

Ja wczoraj zaczołem tam grę(3raz) ale od samego początku bez eq z starych postaci itd i juz mam full epik w ch.... ulepszaczy tylko że 88lv :D

Pusto.

Opublikowano

Server nie jest zły tylko jak inni pisali nudzi się np. jak ja mam już x4 full eq smoka 1epicki hw i 2 zwykłe i tam chyba z 3zbronie to już jest nudne .

Ktoś napisał że server identyczny jak CsYt2 zgadzam się tamten to był fajny a ten jakoś mnie odrzuca tyle z mojej strony

wiem że znajdzie się parę osób co da minusy wisi mi to.

wisa2.jpg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jak serwer, co tu dużo mówić :) Podstawowe smocze eq i epiki, żadna rewelka. Jak dla mnie to elite jest już przereklamowane.

Opublikowano

Nie polecam serwera.Gralem tam troche lecz znudzilo mi sie granie z nobami na hackach moze i duzo ludzi ale jeszcze wiecej dzieci z hackami zbanujesz jednych pojawiaja sie nastepni.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

grałem na tym serwie ponad rok i przestałem... dlaczego?

odstraszał mnie administracja...

gdy dodali mape na 110lv miałem 125lv co było trudno wbić... zrobili mapke 110 i wjeden dzień dało się wbić 125 i każdy już miał ten lv...

1330015118-U307916.png

Opublikowano

Serwer był fajny , gdy jeszcze nie wprowadzono nowych mapek i broni oraz zbroi. Zamiast dodawać te rzeczy , mogli dodać questy , ale woleli zrobić syf z serwera. Ja sobie expie do 90 Lv i jedyna zabawa jaką mam to chodzenie na dt.

Opublikowano

Server jest fajny.. ale za dlugo juz stoi nie oplaca sie grac od nowa. choc jakby dalli resa z checia bym zagral ale nie dadz.a; xxxxxxxxxx

Opublikowano

Server jest fajny.. ale za dlugo juz stoi nie oplaca sie grac od nowa. choc jakby dalli resa z checia bym zagral ale nie dadz.a; xxxxxxxxxx

Dla chcącego nic trudnego zacząć grać i zrobić eq ;] serwer jest jednym z najlepszych na jakim grałem ;] Reset ? zapomnij : >

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

wytłumacz mi dlaczego przereklamowany ... hmm jak mi wiadomo na każdym serwerze są dzieci... za bardzo nie uzasadniłeś swojej wypowiedzi dlatego - smile.gif

Tak masz rację, na każdym serwie są dzieci - ale jak grałam/gram na wielu tak na Elite spotkałam się z jedną z większych liczb dzieci jeżeli chodzi o serwery prywatne. Btw. dawanie minusów za nieuzasadnienie wypowiedzi to jest trochę... dziwnę? : o

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Server ten jest dobry na ten moment, kiedyś był tak zarąbisty że aż chciało się grać. Po dodaniu nowego EQ diamentowego, PvP nie ma sensu przy full EQ, na ten moment nie każdy na 250 lv ma je +9 a już w tym momencie trwa ono 2-3 sekundy...

Pozdrawiam :)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...