RudiFix Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam, ponieważ zauważyłem że wiele osób pyta o to na jaki okres dostaje się bany itp. postanowiłem zrobić ten tutorial. 1. Na ile są bany na alterIWnet ? - jeśli dostałeś 1 raz bana to jest on na 3dni - jeśli dostałeś 2 raz bana to jest to ban na stałe 2. Jak sprawdzić czy ma się bana na XUID? 1. Pobieramy XUID Tools (link poniżej) 2. Włączamy XUID Tools (URUCHOM JAKO ADMINISTRATOR) inaczej nie działa. Nie wiem czy działa na Windows XP 3. Pokazuje się okienko: Kopiujemy ten ciąg liczb i liter. 4. Wchodzimy na stronę http://dot.zapto.org/mtc/index.php i wklejamy to co przed chwilą skopiowaliśmy poczym wciskamy "SEARCH" 5. Pokaże nam się taka stronka: Jeśli na tej stronce pisze że nie mamy bana a w grze pisze że mamy oznacza to że posiadamy bana na IP. To by było na tyle. Download: XUID TOOLS http://www.speedyshare.com/files/29755099/XUIDTool.rar Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=6ee16fcda5f9e9853e02a5c7cb1e1dfc21328c61a69f1d8c1409f6ec79fa347a-1312727817 Niestety coś wykrył. Natomiast mój Avast nic. Nie chcesz nie pobieraj. Ja pobrałem ze stronki http://alteriw.net/viewtopic.php?f=35&t=50636 Mam nadzieję że komuś się przyda. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez RudiFix Odnośnik do komentarza
cenzo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Moze sie myle ale czytałem na forum Altera -aCI is only for aimbots/wallhacks.-I think it should be 3 Days, 1 Week, 1.5 Months, Perm. Odnośnik do komentarza
RudiFix Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @UP Ostatnio czytałem na alterIWnet to pisali że teraz są tylko dwa rodzaje banów 3 dni i permament ale być może się mylę. Jak znajdziesz gdzieś dokładnie opisane to napisz mi proszę na pw. to zmienię. Sam ze swojej strony również poszukam Odnośnik do komentarza
JednoOkiDzon Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 hehe dziwne, bo ja dostałem 2 razy za czitowanie na 3 dni, nie było na tydzień, miesiąc lub perm Odnośnik do komentarza
RudiFix Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Najprawdopodobniej dostałeś bana tylko na IP. Najczęściej po 2 lub kilku razach dostaje się bana na XUID Odnośnik do komentarza
petro.polak.de. Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ta strona do sprawdzania chyba nie działa Gdy wchodzę do gry pisze, że jestem zbanowany, ale gdy sprawdzam na tej stronie to pisze że nie jestem i nigdy nie byłem banowany. Ban na ip raczej odpada bo mam zmienne. Odnośnik do komentarza
JednoOkiDzon Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 RudiFix, ale ja dostałem bana na XUID, cokolwiek to jest Nie mogłem poprostu do gry wejść, znowu mam bana 3 raz, to już 2 dzień bana, zobacze po jutrze :P Odnośnik do komentarza
KickAssPL Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ta strona do sprawdzania chyba nie działa Gdy wchodzę do gry pisze, że jestem zbanowany, ale gdy sprawdzam na tej stronie to pisze że nie jestem i nigdy nie byłem banowany. Ban na ip raczej odpada bo mam zmienne. Masz bana na ip a nie na xuid. Odnośnik do komentarza
petro.polak.de. Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Napisałem przecież, że mam ip zmienne! Ban na 101% był na XUID, bo dopiero program do ukrywania XUID pomógł Może mam jakieś zbugowane XUID?: 1100001E088FFBA Odnośnik do komentarza
RudiFix Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) UPx To że masz "zmienne" IP czyli masz neostrade tak jak ja. Nie wiem czym to jest spowodowane ale bana na ip i tak możesz dostać tak samo jak ja. Wydaje mi się że przy zmiennym IP neo daje ci jakąś bramkę IP tylko dla ciebie do wykorzystania i jeśli dostajesz bana na któreś z tych IP to te inne są z tym powiązane i również są zbanowane. DO WSZYSTKICH Mój tutorial pomaga w sprawdzeniue czy masz bana na XUID czyli jeśli na tej stronce podanej w temacie pisze że nie masz bana a jak wchodzisz do gry to masz. To znaczy że masz bana na IP i potrwa on najczęściej 3 dni. Ps. ten sposób na pewno działa... Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez RudiFix petro.polak.de. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi