lukas217k Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 mam pytanie jezeli chopdzi o grafike w metin 2. Mam słabego kompa i mi laguje w dt na 2-3 kontach, gdy dam escape-->Opcje systemowe--> I tu pisze grafika CPU i GPU ja mam wybraną GPU i moze to przez to? hel me Pleas! Warrock ANd onLy He Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlagaag Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Podaj parametry kompa najlepiej : Ram - Ghz - To zobaczymy co dalej Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL). Daj like jeśli pomogłem. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati18137 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 256 ram procek 1,1 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlagaag Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 256 ram procek 1,1 . To ma być zabawne ? Raport za spam.... Czekamy na twoje dane komputera ! bez tego nic nie zrobimy ! Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL). Daj like jeśli pomogłem. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metin2Dropper Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 UP mam takiego samego kompa do dt nawet nie wchodzę bo wiem , że nie mam po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukandeR Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Za mało ram masz. Members | ProUser | Postmaker | Postwriter | Wojownik Duszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nexores2 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 dokup ramek i możesz lecieć może cię z laguje (ja mam 4gb i też mam problemy ;/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxBoBxx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Po prostu zminimalizuj metka, mi pomaga ;p Dota 2 > Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UppsiK Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zmiejsz ustawiania i wydajniosc metina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omnix01 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Mając takiego laptopa: 5 Fishbotów wykorzystuje 100% CPU i 50% RAM Czy jest to bezpieczne dla kompa biorąc pod uwagę 12h bocenia dziennie? Czy jak dorzucę jeszcze kilku rybaków mogę przegrzać lapka? (wiatraczek mam pod spodem :<, ale zapewniam mu przepływ powietrza oraz zamierzam kupić podkładkę chłodzącą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cre4zy Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Możesz. Laptopa raczej nie przegrzejesz, gorzej może być z zasilaczem Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego; — Władimir Nabokow Moje tuty: Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!! Pomogłem? Daj LAJKA!. Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UBirch Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Za chuja nie przegrzejesz bo w biosie jest ustawione ze powyzej jakiejś temp. komputer sa msie wylacza. Kocham mpcforum.pl!!! Evonis:Ninja95PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.