Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa do Zakum runów etc.

Persching

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam ludzi do zakum runa na kradi EMS . Ewentualnie mogę sporządzić liste ludzi z innych światów.

Kradia EMS :

## DonZielu (119 WH +) <JA>

## Hardio (115 DK +) <JA>

# Majstersztyx (120 NL +)

# KarasuPLx(70 WH +)

# itzzzMasin (84 SM +)

# Biitov (90BaM +)

# WiMeDis (112 Evan+)

# WiiMeDiS (71 Crusader +)

# Jaksa (100WH +) Ban 1 miesiąc ~ 20 wrzesień

# Arthori (130 DrK +)

Demethos EMS

# Senley (177 WH +)

# xNeez (102BaM +)

# PatrolJedzie (100BaM +)

# WoodnPCs (120WH +)

#

#

#

#

Blacklist:

- MalarianekPL

Piszcie pod tematem , bd codziennie aktualizował.

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Pomocnik
Opublikowano

Jak możesz dodaj Majstersztyx Night Lord 120lvl

Kradia czy mi sie wydaje xD? bo widzialem typa co od noobow ci jechal :P cos o niski dmg twój mu chodzilo ;p

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Christtime cos tam domnie gadal on mowil ze on na 120lvl walil hitami po 100k Shadower a ja dopiero mam 120lvl niedawno co po jobie wiec nie mam jeszcze TT ale kupuje xD Walic tego Niemca

Opublikowano

hax tzn mam na myśli runy z miss godmode tylko . I ewentualnie można legit

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

xNeez

86 Battle Mage

Demethos

Zanim się ekipa uzbiera na Deme, zdąże wbić ponad 100, więc wolę się teraz wpisać. Sorry za offtop: Senley, potrzebuję na Deme staffa na 85 (Kage) lub 95 (Blue Marine). 3 dzień przetrzepuję FM i ku*wa nic -.-. Masz coś? Może być czysty.

Aha i jeszcze jedno pytanie do Was. Gdzie podziały się scrolle Staff for M.Atk 100%. Pytam tak z ciekawości, bo potrzebowałem do Arc Staffa z powodu braku funduszy. Na stronie napisane że u Vegi, Barum albo El Motha, u żadnego nie ma, jakby wycofali.

Pozdrawiam, xNeez.

a17fdcd23e24473899fd4c0ffd74db14.0.gif

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Opublikowano

Szkoda, że ludzi nie ma. Chyba prędzej bana dostane niż ekipe zbierzemy xP. Przypominam, że udział może brać każdy gracz postadający 50+ level oraz zrobione pre-questy na zakuma. Swoją drogą to naprawdę dziwne już 165, a bana nie widać chyba nexon jest pochłonięty pracami nad Vindictusem.

Opublikowano

Edit: Mógłbyś usunąć BMPL z listy? Dodaj za to KarasuPLx (mój wh 70+lv)

Korzystam z konta brata. Moje własne konto, z którego narazie nie korzystam: Karasu

Opublikowano

itzzzMasin

Kradia

soulmaster

84lv i ciągle rośnie :)

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Pomocnik
Opublikowano

Biitov

Kradia

90+ BaM (codziennie bede aktualizowal lvl)

Char inny bo ten jest lukless :]

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Aktualizacja - serwer DEMETHOS:

Senley - 176 Wild Hunter

xNeez - 102 Battle Mage

:P

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Uczeń
Opublikowano

Deme

100+ BaM

Nick: PatrolJedzie

Pytanie jeszcze czy jakis z runów z tego tematu doszedl do skutku czy poki co to jest zbieranie ludzi ?;d

Opublikowano

Jutro z Senleyem idziemy. Ogarnij sobie prequesty jak dasz rade. Około 12 chcemy wystartować na Zaka

Opublikowano

Proszę o usunięcie dodatkowych slotów z mojego teamu na Demethosie, ekipa która się zebrała jest wystarczająca. Jeśli ktoś się wykruszy wspomne o tym.

Opublikowano

Dodajcie mnie.

Serv : Demethos

Klasa : Wild Hunter

Nick : MalarianekPL

LVL : 75 (rosnie bardzo szybko)

Zapomnij. Widziałem, że Ci się nudziło. Nikt nie będzię się za mnie podszywał.

Opublikowano

Chce dowodu że to twoja postać (SS z gry albo coś innego) inaczej nie usuwam nikogo z listy.

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

Chce dowodu że to twoja postać (SS z gry albo coś innego) inaczej nie usuwam nikogo z listy.

Źle mnie zrozumiałeś "MalarianekPL" naopowiadał komuś głupot, że da im pare B mesos tylko relognie na innego chara... I tak się składa, że podał mój nickname "Nonusa" przez co ludzie do mnie piszą. Dodatkowo na "MalarianekPL" pokazywał im jak sprawnie używa hacków... Nawet jeśli nie zostanie usunięty z listy zapewniam, że ze mną nie pójdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...