Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Logowaniem

_MOCHO_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Uzywam sroKinga i Condor Client Manager jako autologina i gdy zostawiam kompa zeby sie zalogowal to po pewnym czasie gdy przychodze mam napis ...Requesting user confirmation... i nic sie nie dzieje tak jakby sie na tym zawiesil. Moze ktos wie jak naprawic ten problem bo przez 5 min wszystko chodzi a pozniej jest ten napis i juz nic sie nie dzieje...Wczesniej mi dobrze wbijal a teraz nieee

Opublikowano

Też mam taki problem.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

To nie wina entera joymax coś zrąbał bo wcześniej jak zostawiłem zablokowany enter to wszystko ładnie chodziło a teraz też mam taki problem

Opublikowano

Ja spróbuje zrobić reinstalkę silka.

rSRO

29980.gif

Opublikowano
Witam!

Uzywam sroKinga i Condor Client Manager jako autologina i gdy zostawiam kompa zeby sie zalogowal to po pewnym czasie gdy przychodze mam napis ...Requesting user confirmation... i nic sie nie dzieje tak jakby sie na tym zawiesil. Moze ktos wie jak naprawic ten problem bo przez 5 min wszystko chodzi a pozniej jest ten napis i juz nic sie nie dzieje...Wczesniej mi dobrze wbijal a teraz nieee

A robiłeś coś z katalogiem Cfg w srokingu tzn skopiowałeś np z poprzedniej wersji i jaką masz wersje sro kinga bo poniżej 20 już niedziałają. Ja mam 20 i też czsem tak mamale ponowne uruchomienie silka pomaga.

Opublikowano

Ja parę razy uruchamiałem silka i nic nie pomaga dalej to samo wyskakuje.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

Mam taki sam problem, probowalem reinstalke silka, probowalem wlaczac sam loader bez srokinga , autokeya ustawilem co 6-7 sekund i dalej to samo ... a gdy wylacze silka i znowu wlacze to wszystkie serwery sa check oprocz pacific i alexander

-.-:( BARDZO PROSZE O POMOC !!! :(

Opublikowano

Ja tez miałem taki przypadek dosyc czesto, a rozwiązaniem tego problemu dla mnie to było wyjscie z gry i na nowo jej włączenie. Dziwne...

userbar808467.gif
Opublikowano

sciagnijcie sobie hardmod z forum, i ustawiajcie na 6-7 sekund w CCM i powinno byc OK

Opublikowano
Ja tez miałem taki przypadek dosyc czesto, a rozwiązaniem tego problemu dla mnie to było wyjscie z gry i na nowo jej włączenie. Dziwne...

HEH miałem dokładnie to samo...

Opublikowano

Dla mnie wystarczylo ponowne uruchomienie Condor'a ale potwierdze ze uruchomienie sro na nowo tez pomaga , zwroc uwage tez bo czasami jest ten kursor na ID albo pass , wtedy tez nie chce mi wbic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...