GoRecordUpload Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Czy to dedyk czy hamachi ... Nie moge wbic ... Jak zrobie to nikt do mnie nie moze wbic ... Co robic ? Porty mam odblokowane ale MacAdress mam zablokowany ... Czy zeby ktos mogl wbic do mnie musi byc odblokowany macadress ? Odrazu mowie ze nie mam dostepu do routera po moj ojciec nie jest debilem i zmienil haslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Próbowałeś wyłączyć anty wirusa? to mogło by pomóc Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoRecordUpload Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 to tez nic nie dalo ... Czekam na inne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroFaz Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Robisz z Hamachi serwery? Moze koledzy nie sa w twojej Sieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoRecordUpload Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Robisz z Hamachi serwery? Moze koledzy nie sa w twojej Sieci? Sa w sieci i tak robie servery hamachi Dodam jeszcze ze mam tunel posredni na hamachi ... Bez przerwy ! Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez GoRecordUpload Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaka. Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Spróbuj wyłączyć zapore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsukowaty Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 turn off zapora i ant wir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L1x5r Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Hm ale masz caly czas Connecting to the server? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoRecordUpload Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Normalnie wbija na serv laduje sie kawalek mapki i dalej dupa ... Czekam z minute i mnie wywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L1x5r Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Reinstall minecrafta/Update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tooomekd Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Sprawdz czy masz Najnowsze wersje programow potrzeben do gry java,hamachi niewiem co tam jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoRecordUpload Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Reinstall minecrafta/Update Panie madry ... To gowno by dalo bo jak mam stara wersje to pisze ze out of date :P z reszta juz rozwiazalem ten problem ... Podziekowania dla uzytkownika : CzakaPL za poprawna odpowiedz bo tylko to zadzialalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaka. Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Wiedziałem ,że to Ci pomoże, bo sam miałem taki problem Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez CzakaPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi