Jamajkas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Cześć, wczoraj stało mi się tak pierwszy raz. Nic nie mam włączone, jest tylko pulpit. Co jakieś 10min włącza mi się na 30s Rosyjskie radio. Nigdzie go nie widać, nie wiem skąd ona się bierze. Czasami jeszcze mi się włącza sam explorer z reklamą Iphone. Kiedy radio się włącza słychać w słuchawkach kliknięcie myszki. Nie wiecie jak zapobiec temu? Bardzo jest to denerwujące. Mam głośniki 5.1 Creative i Słuchawki Esperanza. Kiedy odłączam głośniki radio i tak się włącza. Proszę o pomoc. Day after day. Odnośnik do komentarza
p4w6i4 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Formata zrób.Popatrz w procesach. sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
Jamajkas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Łatwo powiedzieć zrób formata. Później znów będę się musiał bawić ze sterownikami. Jak wyłączę proces explorer.exe to komputer mi będzie działał normalnie? Day after day. Odnośnik do komentarza
mati18137 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ruskie opanowują twój komputer. :-) Odnośnik do komentarza
p4w6i4 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jak explorer wyłączysz to nie będzie miał na dole paska. sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
Jamajkas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 a wtedy Internet Explorer będzie normalnie działał czy nie? PS. Jaki jest najlepszy darmowy antywirus? Day after day. Odnośnik do komentarza
dog6 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wieczorem zapuka do drzwi Milicja i zabiorą ci kompa ;D Tak na serio, zrób formata. Sterowniki to mały pikuś www.theris.pl - serwer tworzony z pasją! Odnośnik do komentarza
Jamajkas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dla mnie duży pikuś bo znów będę się z nimi bawił cały dzień. Jaki antywirus darmowy najlepszy? Day after day. Odnośnik do komentarza
F4k3r Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A moze by tak przeskanowal komputer tyle wystarczy. Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Przeskanuj komputer Malwarebytes. Odnośnik do komentarza
Jamajkas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @UP dzięki za program. Mam nadzieję, że pomoże ! Jest już OK ! Można zamknąć ! Day after day. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi