Niepokonany007 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jak zapakować klienta.? SuckMt2 ? , bo są tam pliki takie jak Hongkong, i inne pliki. Które mam pliki wrzucić (najważniejsze) aby nie zajeło to dużo miejsca.? Czy jest jakiś program.? lub tut? Prosze o pomoc z góry dzięki Odnośnik do komentarza
FanRycha Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Myślę że standardowy temat "Jak zapakować pliki z pack" Ci pomoże. A co do twoich lokazlizacji typu hongkong to z tego co się orientuję podajesz tylko lokazlizacje metina przy rozpakowaniu, następnie FE Ci wszystko ładnie rozpakuje, edytujesz co chcesz i (TU WAŻNE) po rozpakowaniu w folderze ujawni ci się plik "RootExtractGen.xml" (lub jakoś tak :P) w nim zmieniasz lokalizacje gdzie ma ci wypakować poszczególne pliki już zapakowane w eix i epk, najlepiej podaj adres folderu z ktorego caly czas korzystales. Caly sekret tkwi w lokalizacjach a plik to wciąż plik - jest do spakowania. Poniżej masz odsyłacz do tematu, zapoznaj się z nim DOKLADNIE i jeżeli masz problem wrzuć mi ss w temacie a ja ci podpowiem http://www.mpcforum.pl/topic/193085-tutsprawny-paker-do-plikw-eix-i-epk-paker-do-mob-proto-i-item-proto/ Pozdrawiam - FanRycha Pomogłem ? Daj "+" Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez FanRycha EliteMT2 - EjEmIks lvl. 109 OFF, SiiberMT2 - RychuPeja (wiem... ) lvl.120 i rośnie -------------------------------------------------------- "Wiesz co mnie boli? Że w głowach się pier***i...." | [Ś.P] Magik, Paktofonika "Jestem Bogiem"[/size] Odnośnik do komentarza
Niepokonany007 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ehh , nic nie kumam jestem wgl zielony w tych sprawach ;/ Odnośnik do komentarza
FanRycha Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Spakuj mi te foldery w zip albo rar , wrzuć na hosta i ja ci je spakuje do eix i epk. Dam ci je spowrotem i je wmontujesz w klienta. Myślę że dam radę. Ja się uda to oczywiścię liczę na 5 i na + Oczywiście jak masz je wypakowane ;] i edytowane Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez FanRycha EliteMT2 - EjEmIks lvl. 109 OFF, SiiberMT2 - RychuPeja (wiem... ) lvl.120 i rośnie -------------------------------------------------------- "Wiesz co mnie boli? Że w głowach się pier***i...." | [Ś.P] Magik, Paktofonika "Jestem Bogiem"[/size] Odnośnik do komentarza
Niepokonany007 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 http://www.megaupload.com/?d=UF517R0R O to : Odnośnik do komentarza
FanRycha Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Ok, zajmę się tym, daj mi jakieś 30 minutek, bo mam jeszcze pare spraw w realu - w końcu ranek i wrzucę to spowrotem na hosta , spakowane Spokojnie , jak skończę - dam edita --------------------------------------- http://www.multiupload.com/MU7HYWGYJX - łap i czytaj tytuł wpakuj to do folderu pack w cliencie , powinno smigac. noo... masz jeszcze ss żeby nie było bo skana nie bd robił na takie głupstwo poza tym, chyba mi ufasz na tyle ------------------------------------------ Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez FanRycha Niepokonany007 1 EliteMT2 - EjEmIks lvl. 109 OFF, SiiberMT2 - RychuPeja (wiem... ) lvl.120 i rośnie -------------------------------------------------------- "Wiesz co mnie boli? Że w głowach się pier***i...." | [Ś.P] Magik, Paktofonika "Jestem Bogiem"[/size] Odnośnik do komentarza
Niepokonany007 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Dzięki + dla cb .. ;D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi