MakeLover Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam, zakupilem do cwiczen w domu tyle na ile pozwoil moj budzet, otoz kupilem gryf ciezarki i hantle, teraz prosilbym aby ktos kto sie zna na cwiczeniach, zrobilby my rozpiske poszczegolnych cwiczen, najlepiej na rzezbe bo moj metabolizm pozwoli na szybka rzezbe, wynagrodze solidnie za to:) z gory thx jakby co moje gg 1773566:) Odnośnik do komentarza
pawelek95r Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Złe forum - tu mało osób ćwiczy dobrze. Najlepiej poszukaj jakieś, np. sfd lub kfd Odnośnik do komentarza
globasek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 hmm, poszukaj na googlach , ale ja Ci powiem , żeby Ci wywaliło nawet klatę , to połóż się na jakiejś ławce , podnieś hantle do góry , dotknij nimi do siebie, i tak rób w dół i do góry ( znów dotknij ) . nie wiem czy rozumiesz mnie , tak to trochę napisałem... albo poszukaj na youtube, wpisz hantla i wyskoczą Ci ćwiczenia:P MakeLover 1 Odnośnik do komentarza
Cheatek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Bez ławki to za dużo nie narobisz..Rób biceps triceps, bary, motyle.A jak masz ławke to rozpiętki i wyciskanie na klate. MakeLover 1 Odnośnik do komentarza
MakeLover Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 dziekuje panowie za pomoc, chodzilo mi raczej o rozpiske cwiczen ile powtorzen itp:)) Odnośnik do komentarza
globasek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 no to rób tak stopniowo . Ja jak ćwiczyłem to robiłem 4 serie po 8x a miałem z 6 ćwiczeń , i dawało w kość. Odnośnik do komentarza
Cheatek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Najpierw to musisz sprawdzić ile na maksa wyciśniesz a potem trening układać.Bo niektórzy robią 30 powtórzeń hantlą 10kg a ty zrobisz 10 więc.. Odnośnik do komentarza
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 dziekuje panowie za pomoc, chodzilo mi raczej o rozpiske cwiczen ile powtorzen itp:)) Dobra rada: Spytaj Pudziana ;d Zarax i Zielak 2 Odnośnik do komentarza
MakeLover Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 a spoko, znalazlem filmy instruktazowe na YTB:) ale dziekuje za zainteresowanie:) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi