Ax333l Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Witajcie! Mam pytanie, mianowicie - kiedy zainstaluję texturepack podany w opisie tematu, gra nie chce się włączyć. Używałem MCPatchera. Ramu też mam wystarczająco. Może mi ktoś pomóc? Jakieś sugestie? Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Ax333l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NudlexD Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeżeli ci sie nie wlacza usun z txt packa z folderu zobacz czy sie wlaczy i Jezeli tak poprostu cos txt niechce ruszyc na twoim kompie nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roy Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Komp nie wytrzymuje =.= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ax333l Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @2xUP: Bez niego działa. @UP: Napisałem, że mój komputer udźwignie tego texturepacka. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NudlexD Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 no ale na to wyglada że coś jest problem z tym txt wez jakis inny txt 512 i nam napisz nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miska9000 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Bo masz Windowsa 32bit a ten TexturePack jest na 64 bit Nie wlaczysz go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenex Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Albo wymaga HD fixera/moda czy czego tam Oddajcie minusy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie masz szans że go włączysz jak masz 32bity a to potrzebuje co najmniej 64 bity bo wtedy komp nie wytrzymuje Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ax333l Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Jezu, kto napisał, że mam 32 bitowy system? Mam Se7en 64 bity z 4GB ramu. Zaraz pobiorę drugi texture pack, może coś da. Zobaczymy. LB Photo Realism odpalił... Widocznie na tym texturepacku muszę grać z rozdzielczością 256x256. Mówi się trudno, temat do zamknięcia. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Ax333l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SonSon♫ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witaj kolego:) Chyba cię uratuje "chyba" mam plik który powiększa Ram dawany na minecrafta (odpalaj tym minecrafta) download: http://www.speedyshare.com/files/29753865/javaw.exe skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=5e0e6e69abfa3217c5846e1618cd007bb87a1628dcfd94cbac72259958dd668a-1312721298 Pozdrawiam sonson♫ "Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, W którym każda myśl waży grubo ponad tonę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi