FokusiK Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam szukam pluginow takich jak: - Jobs (bardziej rozbudowane nei tylko podstawowe znalazlem plugin na tym forum gdize dodano rybaka kolumbijczyka itd ale chce wiecej!) - tzw. Portal Do Nieba, skoro jest juz do piekiel to do nieba chyab tez nie ? :> - Plugin ktory dziala podobnie do worldguarda ze sie zaznacza przekatne ale mozna tam wlaczyc PVP lecz zeby nie trzeba bylo wlaczac tego w server.properties. - Plugin lub komenda ktora zwieksza predkosc wagonikow. - Plugin w ktorym w jakims pliku wpisuje sie nazwe grupy i nicki graczy ktorzy maja tam byc i np. daje sie permissions ze wpisuje sie proste komendy np. /spawn i gracz moze ozywac tej komendy bo u mnie to nie dziala a nieznam prawidlowego permissions .. - Plugin w ktorym mozna ustalic dlugosc bana. - Plugin w ktorym mozna dodawac wlasne skiny ;> I potrzebuje pomocy poniwaz przy nie ktorych pluginach pisze mi An internal error ocureced .. itd. Za pomoc +/- :> Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez FokusiK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Tutaj masz wszelkie pluginy proszę oto link ale nie wiem czy o takie chodzi: http://www.mpcforum.pl/topic/296569-spispluginow-do-plikow-serwerowych-craftbukkit/ Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FokusiK Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Widzisz jakich ja potrzebuje? Tamte to ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi