hlz12 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 czy próbował ktos robic wrotka na biobocie , lub może bić krychy cubiki albo coś innego ? Odnośnik do komentarza
mario22455 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ja na dk puszczam i radzi sobie dobrze czasem obrywa ale rzadko ... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ... Odnośnik do komentarza
LORDANDRE96 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ja na dk puszczam i radzi sobie dobrze czasem obrywa ale rzadko Na wersji 2.2.0 ?? Bóg zapłać za - Odnośnik do komentarza
patricok Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 kubików nie próbowalem, ale dk i resztę alienów z 2 gali bije bardzo ładnie, jedynie problemy z boss dk mial w moim przypadku.. a wrota da radę zrobić tylko trzeba go pilnować troche;] Zajrzyj do mnie! @patricok TU znajdziesz wszystkie moje tutoriale ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi