nexores2 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Stara babcia zatrzymała taksówkę i powiedziała proszę zawieść mnie na cmentarz zawiózł ją czeka 10-15min babcia wraca i mówi ,żeby zawiózł ją na kolejny cmentarz zawozi i czeka 30-45min babcia wraca i mówi zawieź na kolejny zawozi czeka 60-70min lecz za ten czas w radiu słyszy: "UWAGA starsza kobieta chodzi po cmentarzach i zjada trupy!!" po chwili babcia wraca do taksówki ,a pan się pyta : -czy to pani? -JA!!(głośno krzyczy) MArchan 1 Odnośnik do komentarza
mati18137 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Suuuuchar. Odnośnik do komentarza
PoMpOm Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Do dupy By Kolorowy. Odnośnik do komentarza
GANG3STER Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Słabe . Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =) Odnośnik do komentarza
Czaka. Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Cienkie i nudne. Odnośnik do komentarza
nexores2 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 jak się mówi to lepiej idzie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi