Skocz do zawartości

[Dyskusja] Klan EXP Został Zmieniny na MPC.

patrykKMN

Rekomendowane odpowiedzi

Klan ten został zmieniony i proszę o Zgodę MPC czy moge w min podac adres strony.

Klan posłuży jako rekama naszego forum.

Dużo ludzi teraz chce dołączyć do Klanu top1 Dlatego wpadłem na ten pomysł.

Proszę o Niepisanie odpowiedzi typu niepodawaj www strony BP zaraz odkryje wszystkie Boty BP zna już tę stronę od dawna Wiecie ilu ludzi już im przesłala www strony??

Czekam na odpowiedzi.

Może i znają stronę i forum, ale teraz będą mieli grupę głównych podejrzanych o bocenie w jednym miejscu.. Wiem, napiszesz że to że jesteś na forum to nie znaczy że bocisz, ale nie oszukujmy się, większość zagląda tutaj w jednym celu, jak ułatwić sobie grę bez wydawania kasy na BP.

ref

Według mnie nie potrzebnie zwracasz ich uwagę na MPC. Widać twoje EGO jest bardzo niskie. Ale to tylko moje zdanie :P

Moje EGO?? Chce pomóc MPC jeszcze bardziej zaistnieć w świecie hacków A ty krytykujesz moje EGO. Ze co? Chce się popisać przed światem?? Może Na Darku są ludzie którzy nie wiedzą o MPC a są dobrzy w te klocki.

Jeżeli Nie bedzie podobać się wac ten pomysł to go nie wprowadzę Na razie TAG Klanu to MPC. NAzwe Zostawiłem bez zmian.

Aha Myślisz że mojego tematu z patrykTM5 nie przeczytali?? Zaraz konto zostało zablokowane bez prawa ub

Skąd wiedzieli że zrobiłem to specjalnie?

.Pedodres Ty chyba chcesz mieć podniete z tego że zmienię Tag i nazwę. Tylko na tym ci zależy. Poszukaj bugow i miej radoche z tego jest ich jeszcze dużo bardzo dużo.

yhy pierdol sie :P

Nie szukam bugow, bo praktycznie w ta gre nie gram. Gra bot. Na serwie o ktorym w ogole nie slyszales. Mi to wisi czy jestes w topce czy nie, ale zareklamowac forum to warto.

white pride world wide

Nie zmieniaj j nazwy na MPC forum bo jakiś admin sie przyjebie wpadnie na stronę i bendzie klapa a poza tym to forum cziterskie będzie się zastanawiać dlaczego je reklamujecie i będziecie mieli kłopoty lepiej niech Forum zostanie w cieniu

No pewnie, admini to 9 letnie debile i nigdy nie szukali for z botami.

Mozliwe ze nawet ktorys z nich ma tu konto.

Zreszta... co oni moga zrobic ? :P Nic.

white pride world wide

yhy pierdol sie :P

Nie szukam bugow, bo praktycznie w ta gre nie gram. Gra bot. Na serwie o ktorym w ogole nie slyszales. Mi to wisi czy jestes w topce czy nie, ale zareklamowac forum to warto.

Wiszą ci BUGI to czemu wysyłasz mi glupie PW Daj mi tego buga proszę nikomu się wygadam.

i wisi ci ze jestem w top1 a w temacie patrykTM5 spamu narobiles że szok

Daj tą nazwe klanu:) BP ze stroną nic zrobić nie może bo to nie jest ich strona, po 2 nie banują pojedynczych graczy:) Jak juz ktoś ma was zbanować to skrypt:) Bo jakby BP miał banowac każdego na kogo jest skarga to by sie nie wyrobił dlatego stawiają na skrypt;)

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

Nom przez takich popiserów jak ty większość bugów usuwają bardzo szybko bo ogłaszacie je wszem i wobec zamiast po cichu sobie z nich korzystać. Ale jak napisałem wyżej to twoja sprawa bo ten BUG mi wisi.

To po co jestes na tym forum Ja nieudostepniam bo niechce. A ty piszesz zeby nieudostepniac i krzystac dla siebie to wyjdz z tego forum. Ja Lubie sie dzielic tylko z kolegami i z zaufanymi osobami na MPC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Dyskusja] Klan EXP Został Zmieniny na MPC.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...