ziomalq12347 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam, mam to zmartwienie od pewnieog czasu. Mam duzo czarnych skrzynek ale nie mam do nich kluczy wiec postanowilem sobie je kupic. Z gun emporiom dostalem 3 i otworzylem 3 skrzynki, ale tylko bonusy GP 100% i teraz kupie sobie 10 sierpnia 9 kluczy i z eventu ktory sie wtedy zacznie powinienem dostac drugie tyle czyli 18 bede mial. Niektorzy mowia ze wylatywanie permow zalerzy nie od szczescia ale od wykorzystanych kulczy. To jak jeszcze nigdy zadnej skrzynki nie otwieralem i nie mam zadnego permu to jak teraz lącznie otworze 21 skrzynek to wyleci perm? Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jak masz szczęście to wyleci,18 kluczy to na pewno z 2 permy będą (może) nektarynka 1 Odnośnik do komentarza
_K4R0LiN4_ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Nikt raczej Ci nie doradzi bo to nie zależy od graczy tylko od nexona! Kiedyś na starym koncie otworzyłam 6 kluczy i wylosowałam M4A1 CQB na perma a niedawno mój kolega otwierał 39 kluczy i najlepsze co mu wypadło to AUG A1 na 30dni :/ Nic ci nie pomoge ale trzymam kciuka że dostaniesz perma Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez _K4R0LiN4_ nektarynka 1 Odnośnik do komentarza
Sivelt Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mozesz otworzyc 18 skrzynek i nie dostaniesz perma a twoj kolega otworzy 1 i wylosuje perma.Zalezy od farta.Aczkolwiek im wiecej otwierasz tym masz wieksza szanse-to chyba logiczne Odnośnik do komentarza
Brian O.cconer Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 To nie zależy od nexona tylko od szcześcia mój kumpel dostal perma robiąć Otwiera skrzynke i gdy jest mozliwośc Tak i Nie to czekał 10 min dał TAk i jeb perm P90 SE STILE Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie ma co spekulowac. Nie ma póki co systemu ani tym bardziej haxa na itemki ze skrzynek. Musisz miec szczęście. Zamykam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi