Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Nazwa Gry : Wiedźmin 2

-Dokladny opis Problemu. : Chodzi o to że mam jedynie napisy w wiedźminie po spolszczeniu. Nie ma polskiego dubbingu. Gdzie można ściągnąć i go zainstalować? W opcjach to jest niemożliwe

-Wzmianka czy gra jest oryginalna. : Grę kupiłem ale była uszkodzona więc pobrałem ją z internetu i użyłem oryginalnego cd-key'a z gry

Bardzo proszę o pomoc

Opublikowano

Grę kupiłeś i była uszkodzona? to do reklamacji :P

jeżeli użyłeś oryginalnego cd-keya to można to uznać jako oryginalna gra...

@Topic

Musiałeś pobrać wersję bez dubbingu tylko z napisami...

musisz w necie znaleśc spolszczenie wraz z dubbingiem...

a jeżeli nie znajdziesz to inną wersję gry wraz z dubbingiem ale jak już użyłeś cd-keya to będzie piractwo :P

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

nom dokladnie oddaj grę xD Ja miałem podobnie z DN Forever ( gre kupiłem w Emipku we Wrocławiu w galeri ) Mi pzyjeli reklamacje, tobie tez przyjmą ale uważaj biorą pod UWage zniszczenia czyli jak masz ryske to ci np. całej kasy moga nie oddać nie wiem bo u mnie oglądali czy pudełko całe czy płyta bez rysek itd. Spolszczenie całe sciagnij kiedyś na torrentach widziałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...