czarny2708 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 -Nazwa Gry : Wiedźmin 2 -Dokladny opis Problemu. : Chodzi o to że mam jedynie napisy w wiedźminie po spolszczeniu. Nie ma polskiego dubbingu. Gdzie można ściągnąć i go zainstalować? W opcjach to jest niemożliwe -Wzmianka czy gra jest oryginalna. : Grę kupiłem ale była uszkodzona więc pobrałem ją z internetu i użyłem oryginalnego cd-key'a z gry Bardzo proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KPRP Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Grę kupiłeś i była uszkodzona? to do reklamacji :P jeżeli użyłeś oryginalnego cd-keya to można to uznać jako oryginalna gra... @Topic Musiałeś pobrać wersję bez dubbingu tylko z napisami... musisz w necie znaleśc spolszczenie wraz z dubbingiem... a jeżeli nie znajdziesz to inną wersję gry wraz z dubbingiem ale jak już użyłeś cd-keya to będzie piractwo :P 2010 - 2012 - Emeryt/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajnaus Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nom dokladnie oddaj grę Ja miałem podobnie z DN Forever ( gre kupiłem w Emipku we Wrocławiu w galeri ) Mi pzyjeli reklamacje, tobie tez przyjmą ale uważaj biorą pod UWage zniszczenia czyli jak masz ryske to ci np. całej kasy moga nie oddać nie wiem bo u mnie oglądali czy pudełko całe czy płyta bez rysek itd. Spolszczenie całe sciagnij kiedyś na torrentach widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek. Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Oddaj na reklamacji Skoro problem z dubbingiem to pobrałeś wersję bez i tu jest problem Wyjaśnione, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi