alabandzio Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 witam mam problem w odpaleniu konta odpala się dobrze i przechodzę do logowania biorę serwer i piszę login i hasło i czasami wejdzie na konto a często piszę błąd podczas łączenia jeżeli już wejdzie na konto to wywali za jakies 5min i mam błąd :/ kto pomoże ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlagaag Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Czy masz koło Ch ( ... ) 3 kropki ? Jeśli tak to problem z netem [ łączem ] \ http://www.speedtest.net/ Sprawdź ile masz i wklej to tutaj . Tak ma wyglądać wklejone ! Mój przykład : Czekam na wpis Powiem Ci co dalej z tym zrobić ,jak wkleisz. Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL). Daj like jeśli pomogłem. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati18137 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Up, niezły net :-) ciekawe czy stacjonarny czy bezprzewodowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieko Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ja mam 11mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati18137 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ja 512kb/s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 To jest priv, global czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsukowaty Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 problemy z netem, albo na serwerze robią prace konserwacyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 problemy z netem, albo na serwerze robią prace konserwacyjne. Tak porostu może coś dodają lub zmieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlagaag Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Tak porostu może coś dodają lub zmieniają Tak o 13 konserwajce ;oo Nice ,wbijaj dalej szybko posty .... MIAŁEJ SKLEIĆ TEST Z NETA I ? nie widze go ;;;;oo Nie pomożemy Ci inaczej. Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL). Daj like jeśli pomogłem. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Tak o 13 konserwajce ;oo Nice ,wbijaj dalej szybko posty .... MIAŁEJ SKLEIĆ TEST Z NETA I ? nie widze go ;;;;oo Nie pomożemy Ci inaczej. Zależy czy to priv czy PL Na priv to o każdej porze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alabandzio Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 to jest global pomogło mi zamknięcie torrenta poczytałem na innych forach i pomogło nigdy mnie nie blokowało tylko teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.