DUKKHA Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam mam taki preoblem że gdy gram w MC z optymamalizerem mogę grać na Far bez Optymalizera na Normal albo mniej. Zakładam że to przez wbudowaną kartę graficzną ale na starym Win XP a na Win 7 jest gorzej Jeżeli ktoś wie przez co to porosże o odpowiedź Będą +++/--- "Bo MPCForum jest jak narkotyk" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezimienny. Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Powiedz dokladniej co chcesz wiedziec jak dla mnie to wiem ze z opti mozesz grac na far. Wiec w czym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUKKHA Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Chce wiedzieć czy to może być przez kartę graficzną czy jednak nie "Bo MPCForum jest jak narkotyk" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naccon Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Win 7 potrzebuje więcej ramu. Xp chyba 1gb (albo mniej) a Win 7 już koło 2gb.Być może przez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi