Grzyb3k Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Siema mam lagi w MineCraft i chcę je zmniejszyć nie są one wielkie ale denerwujące mój komputer to WindowsMX 8.1 AMD Sempron 2300+ 1.58 GHz 768MB ram (wiem że były takie tematy ale mam nietypowy system ) Lagi są na single i na multi podobne a więc proszę o poradniki albo coś w tym stylu. Z góry dzięki za pomoc. Uwaga Spoiler Tylko +18 !!! Zboczuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosna50 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zmień ustawienia gry na: Grafika:Fast Pole widzenia:Short albo Tiny jak chcesz.. Max Fps. Na Singlu:Wez na peaceful zeby dawalo dodatkowych mobow w nocy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb3k Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Mam tak zrobione ale dalej mi laguje PS nie chcę mieć mgły na polu widzenia:) Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Grzyb3k Uwaga Spoiler Tylko +18 !!! Zboczuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezimienny. Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 i jeszcze advanced opengl na off i reszte opcji na off. Musisz miec mgle chyba ze chcesz grac z lagami Grzyb3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furmanek255 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nikt tak nie chce mi niestety na far i normal sie tnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb3k Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dzięki za chęci chyba muszę pogodzić się z lagami . [Do Zamknięcia] Uwaga Spoiler Tylko +18 !!! Zboczuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi