Roket Fjuel Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam pomyslalem ze jeszcze tu moze otrzymam jakos pomoc bo na zadnym forum nie potrafio mi pomóc a mianowicie chodzi mi oto ze jak wlączam gre jest czarny ekran i nie mam pojecia jak temu zaradzic. Moja wersja javy to 7 , sterowniki karty graficzne aktualizowane . prosze o pomoc. bede bardzo za to wdzieczny . z góry THX!! Karta graficzna - radeon 9550 256 MB Procesor - AMD sempron 2800 + 2GHz Pamiec ram- 1536 RAM System operacyjny - Windows 7 ultimate 32- bitowy. Mysle ze tyle wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleSammy Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Zrób force update / usuń folder META-INF z minecraft.jar (uruchom /%appdata%/.minecraft/bin/minecraft.jar) Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez UncleSammy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roket Fjuel Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 juz to robilem .jeszcze jakes pomysly.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::TIKI::. Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wlącz minecrafta czekaj na black.. Kliknij pulpit Wlasciwosci-->Ustawiania zmiejsz rozdzielczos na najmniejszą i ok.... Poczekaj 5 sekund i daj Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi