virtualcf Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 yO mam problem w wr wiem ze było takich miliony i albo zły injector albo zły hack :/ ale to nie to u mojego kolegi haczek działa spokojnie 0 lipy a u mnie po 30 min 40 crash wielki lag nic sie nie da zrobic pare sek i wywala do windowsa mam hacka stamina 3d3 czy jakos tak :P i inject karraka ! aha Odnośnik do komentarza
D3m0n3k Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ten hack crashuje lub masz jakis problem z plikiem w folderze warrockia i w pewnym momencie masz laga. Mysle ze pomoglem. virtualcf 1 Odnośnik do komentarza
ConFesj0 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 jak masz za dużo opcji może być lag a crashuje wiele hacków Sygna By Me :p Odnośnik do komentarza
Kondzio56 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Używaj mało opcji w hacku, bo czasami tak jest, że włączysz taką opcje przez którą od razu jest crash.. Włączaj takie opcje jak: - No Spread. - No Recoil. - NoFallDmg. - Chams/WH. etc. Będzie o wiele mniej crashować.. : ) |Helper WarRock| "Docenisz jeśli stracisz.." Odnośnik do komentarza
ConFesj0 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 np jak lecisz opk / invi czy coś tego typu to często będzie crash Sygna By Me :p Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi