Alcharian Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Kupić Kitka (czerw.) na woja czy Rękawice złodzieja na 7dni (+ i tak będę chyba doładywał SM więcej) Szlagaag 1 Pomogłem? daj Pomogłem? daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlagaag Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeśli tak bardzo robi Ci wygląd to kup sobie kitka ; >>> Rękawicy na 7 dni się nie opłaca ,jak mówisz ,że bedziesz kupował jeszcze SM Więc kitek Alcharian 1 Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL). Daj like jeśli pomogłem. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwinguś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ja bym wolał rękawicę jak mniejszy lv [kk, metiny ;p] Alcharian 1 DajGrzdyla - s.56 Diumar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) mysle iz rekawica bedzie najlepszym wyjsciem Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Bloo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati18137 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Rękawice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek22234 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Rękawica i lecisz dropić, bardziej się opłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omnix01 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 do PvP 'kitka' do expa rękawica. Proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Rekawica i idz dropić . Dużo kasy wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tester888 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) @UP Jakiej kasy? Rękawica Złodzieja to item który daje większy % na dropnięcie przedmiotu. A nie forsy. @TOPIC Of course ręka. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez tester888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwinguś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @UP Jakiej kasy? Rękawica Złodzieja to item który daje większy % na dropnięcie przedmiotu. A nie forsy. @TOPIC Of course ręka. Mu chodziło, o kasę z dropu ;f Myśl :< DajGrzdyla - s.56 Diumar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario22455 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Rękawiczke bardziej sie opłaca ... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Rękawica złodzieja. Chyba że fryzura z bonusem, ale bonus i tak jest tylko na miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @UP Jakiej kasy? Rękawica Złodzieja to item który daje większy % na dropnięcie przedmiotu. A nie forsy. @TOPIC Of course ręka. Ale jak więcej dropi jest więcej kasy , logiczne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StopPro Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jestem za rękawicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoSt Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Oczywiście że rękawica ;P Zawsze można dropnąć coś wartościowego ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ev Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Tu sobie zadaj pytanie masz zamiar siedzieć cały czas i expić/Dropić czy może chcesz "po lansować" się trochę po mieście. Jeśli opcja numer 1. to bierz rękawice, ale jeżeli wybrałeś wyjście numer 2. to Fryzurkę. Chyba proste i logiczne. Według mnie ten temat jest niepotrzebny, bo to tylko od ciebie zależy czy masz tą wytrzymałość żeby cały czas dropić bo jak wiadomo jak już kupisz coś za zł to próbujesz z tego korzystać jak najwięcej. Jeśli w jakiś sposób pomogłem Daj PLUSIKA. Czemu dostałem "---"?? Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez 4ev Status Postów. 10____________________[X] 50____________________[X] 100___________________[X] 250________________________ [_ ] 500________________________ [_ ] 1000_______________________ [_ ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxBoBxx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Fryzurkę, będziesz sweet wyglądał ; D Dota 2 > Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UppsiK Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Rekawice, fryzura malo ci da. Na taki lvl najlepiej brac rekawice i dropic Wez rekawice. Na takim lvl najlpiej kupic rekawice i dropic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi