assassins098 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Mam problem z serwerem hamachi a dokladnie : gdy chce zalożyc/zainstalowac serwer to nigdy zadna osoba nie moze do niego dołaczyc , dlaczego ?? próbowalem na plikach :by_mąka , by krzysztofa,bukkit , tych z minecraft.net i zawsze to samo co to moze byc ?? online-mode daje false edit: znaczy na moj serwer próbowaly wejsc tylko osoby ktore mają pirata (ja mam orginal) ale przeciez i tak daje online-mode false Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez assassins098 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosna50 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 wyłączyłeś whitelist? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assassins098 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 tak , a nawet jesli włącze i dodam gracza ktora akurat chce dołączyc to nie moze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assassins098 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 jeśli to moze miec jakis wplyw na serwer , to mam win 7 pro 64 bit bardzo proszę o odpowiedz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achmen Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wyłącz zaporę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi