_K4R0LiN4_ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam Wczoraj w CA grałam do około 22,30! Dzisiaj rano wchodzę na CA i myślę sobie a zrobie sobie Daily Jobs ale na początek wogóle nie popatrzałam jakie dzisiaj są misje no i wchodzę pograć eliminacje a tutaj nabijają mi sie kille :x 1. Zagrać 5 meczy 2. Zabić 100 graczy 3. 60min w grze 4. Zabić 150 graczy No i mam takie pytanie czemu mi się nie chce zrobić 1 misja ? A gdy wchodzę w zakładkę Daily Jobs to jest pokazane że już tą misje skończyłam I że wzięłam nagrodę co jest nie możliwe bo nic nie robiłam! Nikt nie zna passow do mojego konta/relog/reinstal nie pomaga! W czym twki problem ? Odnośnik do komentarza
Brian O.cconer Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Juz nic nie zrobisz ;/ tez tak miąłem i nawet reinstal nie pomogl STILE Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Chyba że napiszesz do nexona...że masz z bugowany "Daily Jobs" Odnośnik do komentarza
KurczakJoe Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @Up i tak ci nic to nie pomoze . Juz nic nie zrobisz, przeciez to jest gra od Nexona, nie ma sie co dziwic... Odnośnik do komentarza
_K4R0LiN4_ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ale zawsze wszystko dobrze ! Pierwszy raz mi się takie coś zdażyło A do tego zrobiłam te 100 killi i nie chce mi się aktywować kolejna misja ' Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jak ci zależy to pisz do nexona i tyle..Eot Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi