Mikr CS Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mam komputer o takich parametrach Ram : 3,84 GB (mam 2 kosci po 2 ram ale 32 bit system) Procesor : 2x 2 GHz Łącze : 75 Mb/s bez limitu Jeszcze czy uciągnie serwer i mc na jednej maszynie? Pliki serwerowe by Krzysztofa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Myślę że około 5-20 osób na spokojnie ale pewny nie jestem czy na pewno tyle Mastick 1 Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krachu Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 wiesz zakres jest spory to wszystko jeszcze zalezy czy twoj serwer bedzie mial duzo pluginow i czy masz ze tak powiem zadbanego kompa... bo jak wiadomo postawienie serwera na wlasnym kompie liczy sie z jego obciazeniem a pewnie sam jeszcze bedziesz chcial z niego korzystac. ale z 15 pluginami podstawowymi bedzie chodzil na 15 osob spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi